Toppen af Danmark
Skagen Camping med swimmingpool og Europas største minigolfbane

Skagen Camping

Skagen Camping ligger som en lille oase 1 km syd for Skagens pulserende byliv, med masser af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

Campingpladsen er et åndehul midt i den smukke flora, som omkranser selve Skagen by. Her på den lille plads er der ro og fred med tid til afslapning, og til at værne lidt om familien. Skagen Camping er en familieplads med noget for både unge og gamle, og så er der altid et venligt smil at finde.

Pladsen ligger mellem de to meget forskellige strande ved Skagen - det meget børnevenlige Kattegat på østsiden og dens modsætning ved det friske Vesterhav som kan opleves ved Gl. Skagen.

I Skagen Klitplantage er der afmærkede cykel- og vandreruter som fører dig op og ned ad klitterne, til stranden, Den Tilsandede Kirke, den lille Sandmile, udsigtspunktet Flagbakken eller til Skagen centrum.

Trænger du til at oplade batterierne, måske efter en lang dag med strand- eller byliv, så find dig til rette ved den store udendørs swimmingpool, og lad tankerne vandre, så føler du forfrisket til en lækker gang aftensmad enten på pladsen eller inde i byen.

Lige ved campingpladsen finder du et andet åndehul, nemlig den berømte Dino-Golf Skagen. Her finder du Europas største minigolfbane, og der er nok udfordringer for både begyndere og rutinerede spillere. En god oplevelse i fantastiske omgivelser for hele familien!

Skagen Camping

Tlf. +45 98 44 31 23

skagen-camping@mail.dk

www.skagencamping.dk

Dino Golf i Skagen er en Europas største minigolf bane

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Flagbakkevej 53

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.541532

Breddegrad : 57.721027