Toppen af Danmark
Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel er beliggende som en skøn oase midt i byens centrum, tæt ved havnens travle og pulserende liv.

Book dit ophold på Skagen Harbour Hotel

Vil du også tilbringe ferien i rolige og smukke omgivelser? På Skagen Harbour Hotel er der gjort en stor indsats for, at du og hele familien kan nyde en skøn ferie. 

Med en beliggenhed midt i byens centrum er hotellet helt ideelt, hvis du aldrig har besøgt smukke Skagen før og ønsker at komme helt under huden på den stemningsfyldte by. Hotellet er naturligvis også til dig, som kender byen ud og ind og vil bo i gåafstand til alle dine favoritsteder.

En eksotisk oase midt i Skagen

Hotellet er det perfekte feriested, som kombinerer en sommerlig og eksotisk atmosfære med en hyggelig og familiær stemning. Med sin gule facade og karakteristiske byggestil, har det moderne hotel bevaret sin charme, som daterer helt tilbage til 1970. 

De hvide vinduer og den gule facade afslører i høj grad, at hotellet ligger i Skagen. Bygningen blender smukt ind i bybilledet og emmer af nostalgi og feriestemning. 

Hotellet byder på lækre udearealer, herunder en stor indbydende terrasse, som i løbet af dagen er badet i sol. Her kan du nyde en rolig stund, mærke solens varme mod din hud og samles med familien over morgenmaden eller en kold drink. Gårdhaven er dedikeret til ren afslapning og hyggelige stunder – lige efter din bog. 

Mærk den dejlige lyse stemning af Skagen – også på dit værelse 

Skagen Harbour Hotel tilbyder både store værelser, rummelige suiter og ferielejligheder. Alle værelsestyper er designet med fokus på velvære og afslapning og har et skønt og dejligt lysindfald.

Hotellets superior værelser har egen terrasse, hvor du har rig mulighed for at nyde solen. Du kan også booke familieværelser, hvor der er separate soverum til børnene, eller vælge at indlogere dig på et helt almindeligt dobbeltværelse. Mulighederne er mange på Skagen Harbour Hotel, hvor alle værelsestyperne med garanti vil få dig til at slappe af og komme i rendyrket feriestemning. 

Der er adgang til højhastighedsinternet og eget tv på alle værelser. Derudover er der gratis WIFI overalt på hotellet. Såfremt du har bilen med dig på ferie, er der også en fin stor parkeringskælder koblet til hotellet, som står til fri afbenyttelse for alle gæster. 

Tæt på alt det bedste ved Skagen 

Hotellet i sig selv byder på ren forkælelse – og det samme gør placeringen. For Skagen Harbour Hotel er placeret midt i Skagen i stemningsfyldte omgivelser. Både den travle havn og hyggelige små lokale butikker er lige om hjørnet. 

Gå på opdagelse i de små gader og mærk den unikke stemning ved Skagen allerede, når du træder ud af døren. Feriestemningen og det høje humør er ikke til at tage fejl af, og byen vidner om en interessant historie og kulturelle oplevelser, som bare må opleves. Her kan blandt andet nævnes Skagens museum, som kun ligger 1,5 kilometer fra hotellet. 

Er du vild med at ose rundt i forretninger? Skagens midtby er under 1 kilometer væk, og det samme er havnen, som er spækket med lokale delikate fiskerestauranter. Er du glad for at tilbringe en dag ved vandet, er hvide lækre sandstrande også kun et stenkast fra hotellet.

Skagen Harbour Hotel

Tlf. +45 98 44 67 16

info@skagenharbourhotel.dk

www.skagenharbourhotel.dk

De lyse værelser på Skagen Hotel Harbour emmer af maritim stemning

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Vestre Strandvej 28

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.581936299932

Breddegrad : 57.717570991143