Toppen af Danmark
Nyd stemningen på Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel er beliggende som en skøn oase tæt på havnens pulserende liv, byens centrum og naturen.

Book dit ophold på Skagen Harbour Hotel

Vil du tilbringe ferien i rolige og smukke omgivelser? Så er Skagen Harbour Hotel den perfekte ramme til, at du og hele familien kan nyde en skøn ferie.

Med en beliggenhed tæt på byens centrum er hotellet helt ideelt, hvis du aldrig har besøgt smukke Skagen før og ønsker at komme helt under huden på den stemningsfyldte by. Hotellet er naturligvis også til dig, som kender byen ud og ind og vil bo i gåafstand til alle dine favoritsteder.

Her finder du roen i Skagen

Hotellet er det perfekte feriested, som kombinerer en sommerlig atmosfære med en hyggelig og familiær stemning. Med sin gule facade og karakteristiske byggestil, har det moderne hotel bevaret sin charme, som daterer tilbage til 1970.

De hvide vinduer og den gule facade afslører i høj grad, at hotellet ligger i Skagen. Bygningen blender smukt ind i bybilledet og emmer af feriestemning.

Hotellet byder på lækre udearealer, herunder en stor indbydende terrasse, hvor solen står højt i løbet af dagen. Her kan du nyde en rolig stund, mærke solens varme og samles med familien over morgenmaden eller en kold drink. Gårdhaven er dedikeret til afslapning og hyggelige stunder –lige efter din bog.

Mærk den lyse stemning af Skagen – også på dit værelse

Skagen Harbour Hotel tilbyder både store værelser, rummelige suiter og ferielejligheder. Alle værelsestyper er delikat indrettet med i varme materialer, nutidig stil og smukt lysindfald.

Hotellets Superior værelser har egen terrasse, hvor du har mulighed for at nyde solen. Du kan også booke Familieværelser, hvor der er separate soverum til børnene, eller vælge at indlogere dig på et helt almindeligt Dobbeltværelse. Mulighederne er mange på Skagen Harbour Hotel, hvor alle værelsestyperne med garanti vil få dig til at slappe af og komme i den skønneste feriestemning.

Der er adgang til højhastighedsinternet og eget tv på alle værelser. Derudover er der gratis WIFI overalt på hotellet. Til bilen er der en fin stor parkeringskælder på hotellet, som står til fri afbenyttelse for alle gæster.

Tæt på det bedste ved Skagen

Hotellet i sig selv byder på forkælelse – og det samme gør placeringen. For Skagen Harbour Hotel er placeret midt i Skagen i stemningsfyldte omgivelser. Både den travle havn og hyggelige små lokale butikker er lige om hjørnet.

Gå på opdagelse i de små gader og mærk den unikke stemning af Skagen allerede, når du træder ud ad døren. Feriestemningen og det høje humør er ikke til at tage fejl af, og byen vidner om en interessant historie og kulturelle oplevelser, som bare må opleves. Her kan blandt andet nævnes Skagens Museum, som ligger kun 1,5 kilometer fra hotellet.

Er du vild med at ose rundt i forretninger? Skagens midtby er under 1 kilometer væk. På havnen, finder du Skagen Fiskerestaurant og andre spisesteder med friskfanget fisk. Er du glad for at tilbringe en dag ved vandet, er hvide lækre sandstrande også kun et stenkast fra hotellet.

Skagen Harbour Hotel

Tlf. +45 98 44 67 16

info@skagenharbourhotel.dk

www.skagenharbourhotel.dk

Nyd den dejlige indretning på Skagen Harbour Hotel

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Vestre Strandvej 28

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.581936299932

Breddegrad : 57.717570991143