Toppen af Danmark
Skagen Sydstrand Camping - Bunken, naturskønt område med børnevenlig strand

Skagen Sydstrand Camping

Skagen Sydstrand Camping ligger ved Bunken i naturskønne omgivelser med direkte adgang til lækker badestrand og skov. Helt tæt på campingpladsen finder du Bunken Klitplantage, som indbyder til hyggelige lange og korte gåture. 

Campingpladsen ligger tæt på Skagen, Ålbæk, Kandestederne, Vestkysten og Ørnereservatet, hvortil der findes gode cykelstier. Det fantastiske naturfænomen Råbjerg Mile er indenfor gåafstand, og Bunken Klitplantage byder dejlige vandrestier for både begyndere og erfarne vandrere. 

Skagen Sydstrand Camping ejes af Hvidbjerg Strand Feriepark. Pladsen har eksisteret som Bunken Strand Camping siden 1966 og den er gradvist blevet udvidet til den dejlige plads, den er i dag.

Når du bor på Skagen Sydstrand kan du vælge mellem to kategorier - enten en 'strandplads' hvor du bor helt ned til strandkanten, eller en 'standardplads', hvor du bor lidt længere inde på pladsens område. Er du mere til campinghytter, så byder pladsen også på 9 hytter.

Campingpladsen har tre stjerner, 700 pladser, 4 servicebygninger, 3 legepladser og hoppepuder, beach volley, minigolf, butik og grillbar, samt udlejning af cykler. Desuden er der WiFi på hele pladsen.

Hunde er velkomne på den dejlige plads.

Skagen Sydstrand Camping - Bunken, naturskønt område med børnevenlig strand

Den flotte børnevenlige sandstrand ved Skagen Sydstrand Camping indbyder til leg og gåture i vandkanten. Havet inviterer til en dejlig dukkert for både store og små.

Skagen Sydstrand Camping

Tlf. +45 98 48 71 80

info@skagensydstrand.dk

www.skagensydstrandcamping.dk

Skagen Sydstrand Camping - Bunken, naturskønt område med børnevenlig strand

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Ålbækvej 288

9982 Aalbæk

Koordinater

Længdegrad : 10.462211

Breddegrad : 57.644314