Toppen af Danmark
Danmarks nordligste restaurant er Restaurant De 2 Have i Skagen

Restaurant De 2 Have

Besøg Danmarks nordligste restaurant - De 2 Have, hvor du får den absolut bedste udsigt i hele landet. Nyd et lækkert måltid der matcher omgivelserne!

Restaurant De 2 Have ligger perfekt placeret i et fredet naturområde der indbyder til de skønneste gåture. Der er kun 2 km til Skagen centrum, men her  sænker roen sig, og både sind, sjæl og smagsløg bliver forkælet.

Fra restauranten er der udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Du kan også opleve den mest fantastiske solnedgang fra den vestvendte terrasse.

Frokosten kan, når vejret tillader, nydes på den store terrasse mod øst med den mest storslået udsigt til Danmarks nordligste punkt. Restauranten byder på mange spiseoplevelser, uanset om du har lyst til en hyggelig frokost efter en god vandretur, en romantisk middag for to, eller en mere formel forretningsmiddag med gode vine. Du kan også vælge, at holde din private fest her.

Maden er hjemmelavet, velsmagende og flot anrettet på tallerkenen og det ses tydeligt at både kokke og tjenere har en stor passion og kendskab til sit erhverv. Menukortet har et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, men det er også muligt at bestille f.eks. en friskrørt tatar eller en lækker salat.

De 2 Have drives af ægteparret Mette & Peter Faarkrog Hansen, som er at finde i henholdsvis køkken og restaurant.

Sæsonåben fra april-oktober.

Restaurant De 2 Have

Tlf. +45 60 24 02 56

info@restaurantde2have.dk

www.restaurantde2have.dk

Nyd den fantastiske udsigt fra Restaurant De 2 Have

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Fyrvej 42

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.6317973

Breddegrad : 57.7397378