Restaurant De 2 Have ligger perfekt placeret i et fredet naturområde der indbyder til de skønneste gåture. Der er kun 2 km til Skagen centrum, men her  sænker roen sig, og både sind, sjæl og smagsløg bliver forkælet.

Fra restauranten er der udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Du kan også opleve den mest fantastiske solnedgang fra den vestvendte terrasse.

Frokosten kan, når vejret tillader, nydes på den store terrasse mod øst med den mest storslået udsigt til Danmarks nordligste punkt. Restauranten byder på mange spiseoplevelser, uanset om du har lyst til en hyggelig frokost efter en god vandretur, en romantisk middag for to, eller en mere formel forretningsmiddag med gode vine. Du kan også vælge, at holde din private fest her.

Maden er hjemmelavet, velsmagende og flot anrettet på tallerkenen og det ses tydeligt at både kokke og tjenere har en stor passion og kendskab til sit erhverv. Menukortet har et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, men det er også muligt at bestille f.eks. en friskrørt tatar eller en lækker salat.

De 2 Have drives af ægteparret Mette & Peter Faarkrog Hansen, som er at finde i henholdsvis køkken og restaurant.

Sæsonåben fra april-oktober.

Verdensudstillingen EXPO 2020 i Dubai 

Danmarks nordligste restaurant, der har udsigt over Grenen, flytter konceptet, restauranten, personalet og hele familien til EXPO 2020 i Dubai i tre måneder. Fra 1. oktober til 20. december 2021.

Restauratørerne fra De 2 Have, Mette og Peter Faarkrog Hansen, som altid anvender lokale råvarer af højeste kvalitet, vil lægge al deres energi i at præsentere alt, hvad der er typisk dansk mad. 

Sild og snaps, smørrebrød, og en ægte dansk julefrokost er på programmet. Men de vil selvfølgelig også finde noget, der er ikonisk for Toppen af Danmark, for at få Skagen på verdenskortet i Dubai.

Læg vejen forbi De 2 Have og oplev atmosfæren og kvaliteten der har bragt restauranten til verdensudstillingen i Dubai for at repræsentere Skagen og Danmark.