Toppen af Danmark
Bunker skattejagt med OutNature i Skagen

Bunker Skattejagt i Skagen

Kom med på tur i bunkerne fra 2 verdenskrig. Sammen løser vi gåderne, så skatten, der er gemt dybt dybt inde, bliver fundet

Ekspeditionslederen fra OutNature, tager dig og din familie med på skattejagt, i de gamle bunkere fra 2.verdenskrig.

Her får du og hele din familie en outdoor-adventure oplevelse uden lige. Du lærer at bruge spændende og forskellige værktøj og udstyr, her i blandt GPS’er til at finde hemmelige positioner ud fra fundne koordinater. Rebene er med, når du skal fire dig ned eller kravle op, inde i bunkeren og UV-lygterne er med, så du kan spore dig frem til den sagnomspundet og skjulte skat.

Sporet fra general Rommels journal

Et spor fra Generalfeltmarskalen Erwin Rommels journal er allerede i hænderne på ekspeditionslederen. Men da området er for stort og for farligt til at gennemsøge på egen hånd, har han brug for din hjælp for at finde den.

Er du klar til en hæsblæsende outdoor-oplevelse, så tag dine forældre i hånden. De skulle jo helst ikke blive for bange!

På denne tur får du: 3 timers skattejagt, kulturhistorisk formidling, læring om brug af GPS, knob og reb, og en velsmagende skat.

Vigtig viden!

  • Distance: 3-5 km.
  • Instruktører: 1 guide/ekspeditionsleder
  • Niveau: For alle (kræver let mobilitet)
  • Du skal have praktisk og slidstærkt tøj på (efter vejrforholdene), og har du lyst må du gerne have egne spise- og drikkevarer med
  • Guiden sørger for hjelm, rygsæk, GPS, lygte og reb
  • Mødested: Fyrvej 16 , ved fodboldbanen for enden af Fyrvej 9990 Skagen

Pris: Kr. 225,- pr. person

Bemærk:
Turen gennemføres ved 5 betalende.
Der tages forbehold for vejret, hvor programmet kan ændres.

Har du spørgsmål - ring gerne på +45 20 60 70 71

Book via kalender