Toppen af Danmark
Actiontur omkring grenen fireflyes rib båd

Fireflyes – flyv af sted over bølgerne med sus i maven

Den vildeste adrenalinpumpende sejlads – en actionmættet oplevelse med fart og spænding!

Er du til fart og action, så må du ikke gå glip af en sejltur med Fireflyes, mens de ligger i Skagen Havn i løbet af sommeren.

Skal adrenalinen have et skud opad, tilbyder Fireflyes en oplagt mulighed for nærmest at blive blæst helt omkuld. Med høj fart og vind i håret kastes hjertet rundt i brystet, og du skal holde godt fast, når fartdjævlen først giver los.

Du får fornemmelsen af at sejle og flyve på samme tid på denne tur med Fireflyes’ RIB-båd, der flyver over vandet med op til 100 km/t (60-70 knob).

Holder du fast med alt, hvad remmer og tøjler kan, eller tør du smide hænderne i vejret og råbe af dine lungers fulde kraft, når du flyver af sted over bølgerne? En oplagt oplevelse for din indre fartdjævel.

Denne sommer har Fireflyes, som noget helt nyt, flere spændende ture på programmet med RIB-båden, hvor der plads til 11 gæster ad gangen.

Med Fireflyes er du altid garanteret en god oplevelse, også hvis du foretrækker en roligere sejlads, end fuld fart frem med over 100 kilometer i timen.

Fireflyes 

Tlf. +45 22 54 21 00

www.fireflyes.dk/eventsejlads

Fireflyes

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Kaj 15 - bag Auktionshallen

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.590316057205

Breddegrad : 57.71955243909