Toppen af Danmark
Kulturhus Kappelborg i Skagen samler både beboere og turister

Kulturhus Kappelborg

Kulturhus Kappelborg i Skagen er et spændende og levende spillested, der hele året arrangerer film, udstillinger og koncerter. 

Koncerter på Kappelborg

Kulturhus Kappelborg arrangere et varieret og spændende udvalg af både koncerter og kulturelle arrangementer. Se et udsnit herunder og tjek gerne denne side for hele det store udvalg > Kulturhus Kappelborg

Skagens særlige kulturhus samler besøgende uanset alder - her er oplevelser for alle. Huset rummer bibliotek, biograf, musikskole og scene. Det er også her mange af byens foreninger har fast tilholdssted, så uanset hvornår du kommer forbi, så summer det af liv i bygningen.

På scenen optræder både kendte og ukendte artister der har noget på hjerte, indenfor musik, teater, foredrag og andre spændende events. Kulturhuset har noget at tilbyde i alle sæsoner, så der er noget at opleve i Skagen hele året rundt.

Lige udenfor finder du Skagens største legeplads - den meget populære skaterbane - kaldet Skagen Skater. Her kan legebørn i alle aldre hurtigt bruge et par timer.

Kappelborg ligger lige midt i Skagen med let adgang fra gågaden, ikke langt fra stationen.

Kulturhus Kappelborg

Tlf. +45 98 45 85 00

www.kappelborgskagen.dk

På skaterbanen ved Kulturhus Kappelborg går der nemt meget tid

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Skolevej 5

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.58777

Breddegrad : 57.72264