På grund af den nuværende corona situation ser Skagen Vinterbaderklub sig nødsaget til at udskydes dette års Vinterbaderfestival til 24.-27. marts 2022.

Denne udgave af Festivalen markeres med et 10 års jubilæum, og hilser alle velkommen. Det er stadig muligt at tilmelde sig via mail på JTL@skagennet.dk. For mere information se: ”Indbydelse og mere information” neden for.”

Skagen Vinterbaderfestival 2022 - Program >>

Indbydelse og mere information >>

Lidt historie

Skagen Vinterbaderfestival blev afholdt første gang i 2012, og på det tidspunkt var den Danmarks første og eneste af slagsen.

Det er blevet en fast tradition, at festivalen finder sted sidste weekend i januar og den er med til at sætte spot på Skagen som vinterdestination.

Skagen Vinterbaderklub ”Isbryderne” arrangerer i samarbejde med Toppen af Danmark den populære festival, hvor det gode værtskab og naturoplevelserne er i højsæde.

Det store kolde gys ud i bølgen blå, opleves direkte fra stranden – det siges, at endorfinerne efterfølgende danser rundt i kroppen og giver vinterbaderen en skøn indre varme.

Det er ikke kun ture i havet der på programmet når Skagen Vinterbaderfestival byder velkommen. Der er også guidede ture med frokost i det fri, en spadseretur til Grenen der afrundes med en kop rygende varm kakao og en festaften med underholdning. 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark