Vinterbadning i Skagen – Frederikshavn - Sæby

Vinterbadning er en stigende trend.

Når sommeren går på hæld og badevandet nærmer sig temperaturer, som få forbinder med nydelse, så kommer vinterbaderne i deres rette element. Et dyp i det isnende vand får blodet til at bruse og velværet til at stige.

En ferie i kystbyerne Skagen, Frederikshavn eller Sæby byder på ideelle forhold til vinterbadning i Nordjylland, og her finder du 3 lokale vinterbaderklubber. I Skagen står vinterbaderklubben Isbryderne bag den populære Skagen Vinterbaderfestival i januar måned.

Skagen Vinterbaderfestival

Skagen Vinterbaderfestival er en årligt tilbagevende begivenhed, hvor hundredvis af glade vinterbadere går ud i Kattegats iskolde bølger. Det er et populært event, som tiltrækker friske mænd og kvinder fra hele Skandinavien, og som hurtigt bliver udsolgt nærmest samme dag som salget starter. For mange af deltagerne er det blevet en årlig tradition at mødes til Skagen Vinterbaderfestival hvert år. I 2019 afholdes Skagen Vinterbaderfestival for 8. år i træk.

Hvordan kommer du i gang? 

Selvom man er på ferie, er der ingen grund til at skippe de sunde vaner tværtimod! Til inspiration har vi samlet flere tilbud til dig, hvor du kan kombinere de livgivende ture i havet for eksempel med wellness, lækkert hotelophold og udsøgt gastronomi. Se de lækre tilbud nederst på siden.

Vi har også samlet nogle gode vinterbadertip til dig, og du kan se en oversigt over de mest populære vinterbadersteder i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Husk endelig også at tage dine forholdsregler, når du vinterbader

Hvordan føles det at vinterbade? Se med her og oplev det selv


Del denne side

Color hotel Skagen vinterbadning miniferie

Miniferie på Color Hotel Skagen

Efter en tur i bølgen blå kan du på Color Hotel Skagen varme kroppen op i den udendørs opvarmet pool, spa og finske saunaer. Ren velvære.