Håndarbejde af høj kvalitet

Hos Strikk Studio i Skagen finder du håndstrikket modetøj til kvinder. Her er også et spændende udvalg at tøj og tilbehør.

Alle strikvarer er lavet i naturmaterialer af den bedste kvalitet, og tøjet er enten håndstrikket eller strikket på maskine hos en af deres europæiske samarbejdspartnere. 

Strikk har som mål, at inspirere alle uanset alder, etnicitet og køn til at føle sig fri til at følge sin egen stil og bære tøj, der gør dem glade. De vil også gerne tilskynde kunderne til at vælge kvalitet frem for kvantitet. Alle deres varer er beregnet til at blive elsket og genopdaget sæson efter sæson. Overbevisningen er, at bevægelsen 'Slow Fashion' holder en af ​nøglerne til fremtiden.

Alle smykker er produceret i Europa. Dette forkorter transporten og garanterer, at arbejdsforholdene er humane. Strikk har en passion for spændende naturmaterialer og går aldrig på kompromis med valget af kvalitet til deres designs. De udvælger garn af høj kvalitet fra italienske spinderier, og er altid på udkig efter nye spændende teksturer, former og farver. Tøj lavet af fine materialer holder længere, hvilket er med til at modvirke masseforbrug. Der bruges kun naturlige fibre, der kan nedbrydes i miljøet, og det tilsikres, at dyr, natur og mennesker bliver behandlet godt gennem hele fremstillingen.

Håndstrikket med kærlighed

Strikk er stolte af at præsentere sin kollektion af håndstrikkede beklædningsgenstande i begrænset oplag, hvor hver enkelt del er unik og har en personlig signatur fra strikkeren som en garanti for, at dit tøj er lavet med kærlighed. Hele kollektionen er omhyggeligt strikket af kvinder, for hvem strikning er en meget vigtig indtægtskilde.

Hvem er Strikk

Strikk er grundlagt af to søstre og deres mor, som alle har en passion for godt håndværk og den strikkede mode. De har deres rødder og bor stadig på en lille ø i Sveriges vestlige skærgård. I et miljø med friske salte vinde fra det åbne hav har strikketøjet en given plads i garderoben året rundt. Og fra den verden er STRIKK født.

 


Strikk Studio, Sct. Laurentii Vej 14, 9990 Skagen, +46 707 77 37 99, info@strikk.se, www.strikk.se

Andre oplevelser i Toppen af Danmark