Toppen af Danmark
Fiskekuttere Løkken

Byerne i Toppen af Danmark

Familietur Råbjerg Mile Skagen

Her bliver du mødt af gæstfrie mennesker, smukke landskaber og herlige, hvide badestrande. Her finder du spændende aktiviteter for hele familien. Og her finder du nydelse i kunst, gastronomi og wellness.

Toppen af Danmark har gennem generationer været et yndet feriested med sin særprægede natur, de brede sandstrande og det altid nærværende hav. Et hav, som både kan ses,høres og smages, når den salte vind står ind over land. 

Gågaden i Frederikshavn


Frederikshavn - Den lille storby

Kulturevents, byliv og et godt shoppingmiljø kendetegner den driftige havneby med de stolte maritime traditioner.


Hirtshals & Tversted - Autentisk stemning og rå natur

Herlige badestrande, windsurfere, fiskefartøjer ved kaj, mågeskrig, solnedgange, kunsten og jazzen er nogle af de ting, der kendetegner Hirtshals og Tversted.

Gastronomi


Hjørring - Caféliv og kulturelle oplevelser
En bytur i Hjørring hører med til ferien hvor shopping og massevis af gode spisesteder venter. 

Fiskekuttere Løkken


Løkken - Badebyen ved Vesterhavet
Lækre brede sandstrande, shopping, kultur, caféliv, gode spisesteder, aktiviteter for børn og sidst men ikke mindst masser af hygge og afslapning. Vi ses i Løkken!


Lønstrup - Ægte charme og storslået natur
Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, snor den maleriske by sig i et dalstrøg bag de høje klitter.


Skagen - Hvor de to have mødes

Byen med flest solskinstimer og et helt fantastisk lys. Byen med den mest unikke natur og de mange hvide sandstrande. Byen længst mod nord hvor de 2 have og alverden mødes.


Sæby - Den ægte købstadsidyl

Børnevenlige badestrande, gode hoteller, campingpladser og et charmerende by- og havnemiljø gør Sæby til en ganske særlig oplevelse.