10/9 + 24/9: Fiskeauktion for de morgenfriske med efterfølgende "havnerunde"

Guidet tur på Hirtshals Fiskeauktion, Hirtshals Kasseterminal og Cosmos Trawl. 

Kom helt tæt på fiskekasser, opkøb og det hektiske morgenmiljø når Hirtshals Fiskeauktion byder nysgerrige og morgenfriske gæster velkommen. Sammen med guiden fra Nordsøen Oceanarium besøger vi også Hirtshals Kasseterminal og Cosmos Trawl.

 

 

 
 

Autentiske havneoplevelser til de morgenfriske!

De kyndige guider fra Nordsøen Oceanarium tilbyder en helt unik Hook & Cook-oplevelse; en ægte fiskeauktion og efterfølgende "havnerunde" til andre virksomheder. 

Kom helt tæt på de mange fiskekasser med nattens fangst, hvor guiden fortæller om arterne og om hvordan auktionen forløber. Efter auktionen går vi en tur på havnen, hvor guiden fortæller gode historier om de store og små fiskefartøjer og om livet på havnen. Der bliver også besøg på de lokale virksomheder Kasseterminal Hirtshals, hvor fiskekasser bliver sorteret og vasket og hos Cosmos Trawl, hvor der blandt andet arbejdes med de store not.

Mødested: Norgeskajen 7, 9850 Hirtshals. Husk varm påklædning!

Billetter kan købes her

 

Hirtshals Fiskeauktion - en topmoderne fiskeauktion  

Har du nogensinde oplevet en pulserende fiskeauktion? Så har du chancen nu. Til Hook & Cook i Hirtshals slår auktionshallen dørene op for interesserede, som har lyst til at starte dagen med en autentisk oplevelse. Det er med at holde tungen lige i munden, når auktionsmesteren ”svinger hammeren” over imponerende fisk fra det dybe blå, som i løbet af få timer er at finde mange steder på det europæiske marked. 

 Siden 1930 er der blevet solgt friskfanget fisk på auktionen i Hirtshals. I 2017 fusionerede auktionen med Strandby og ”Fiskeauktion Nord” opstod. Auktionshallerne i Hirtshals er topmoderne og modtager MSC-certificerede fisk fra både danske, norske og svenske havne.