18/9: Panér en fiskefilet

Der er intet som er friskfanget og nystegt sprød fiskefilet! Kig forbi Fiskernes Hus i Løkken til Hook & Cook og lær hvordan du laver den allerbedste panerede fiskefilet fra start til slut. 

Sprød workshop for hele familien

Fiskefilet kan laves af både rødspætte, skrubber og sej. De smager dog fantastisk uanset hvilken af arterne, som bruges.  
Til Hook & Cook i Løkken laver vi sprødstegte panerede fiskefileter af lokalfanget rødspætte og du kan være med. Kokken Michael fra Restaurant Løkken Badehotel viser os, hvordan vi klargør og filetere de friskfangede fisk. Det er med at holde tungen lige i munden for at lære kunsten og bagefter er vi klar til at panere fisken. Det er svært at undgå ikke både at panerede fiskefilet og fingre, men der er garanti for et godt resultat. Hvad steger vi fisken i og hvor længe skal den have? Bliv meget klogere til den sprødeste madlavningsworkshop til Hook & Cook i Løkken! 

 

Fang din egen "fiskefilet"

Lige udenfor Løkkens kyst og langs resten af Nordvestkysten, er der rig mulighed for at fange fladfisk det meste af året. Når der er varmt i vejret trækker fladfiskene på dybere vand. Med Løkkens 200 meter lange mole, er man dog allerede et godt stykke ude i vandet. Molen er perfekt indrettet til fiskeri med vandhaner og holdere til fiskestangen. Ta' fiskestangen med til Løkken og prøv kræfter med det fantastiske molefiskeri.