BlondeHuset

BlondeHuset

Foto: BlondeHuset
Aktiviteter
Shopping
Velkommen til Danmarks største lingeriforretning! Hos os kan du få lige det du mangler!
Adresse

Søndergade 30

9480 Løkken

Lingeri fra 15 kendte mærker A- K cup

Danmarks største udvalg i badetøj - hele året! A-JJ cup

Strandtøj, nattøj og make-up fra Nilens Jord og meget mere....

 

I BlondeHuset bestræber vi os på at give en service lidt ud over det sædvanlige, det er ikke nok bare at pege på en vare og betale den. Vi har en stor viden inden for vores felt og deler gerne ud af den, derfor lytter vi opmærksomt til vores kunder og gør alt hvad vi kan for at opfylde den enkeltes ønske. Vi bruger god tid i prøverummene hvor det er meget almindeligt for os at hjælpe kunden. På den måde er vi sikker på at de varer der bliver solgt i butikken også er de rigtige til kunden.

Det viser sig at kun 30% af alle kvinder bruger den rigtige størrelse i BH, vi gør derfor hver dag vores yderste for at flere kvinder bliver opmærksomme på dette og det er ikke ualmindeligt at en kunde kan gå ud af butikken med en helt anden størrelse end den hun regnede med at skulle købe.

Vores hjertesag er at vise hvor smukke kvinder i alle aldre og størrelser er og derfor laver vi vores hel eget magasin hvert år, for at sætte fokus på at det er fedt at være unik og vi ikke behøver at ligne modellerne i de store modeblade.

Se sommermagasinet fra 2019.

Adresse

Søndergade 30

9480 Løkken

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdag

10:00 - 17:00

søndag

11:00 - 16:00

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Løkken