Color Hotel Skagen, Konferencelokaler

Foto: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Gl. Landevej 39

9990 Skagen

Kontakt

E-mail:skagen@skagenhotel.dk

Telefon:98442233

fax:98442134

Color Hotel Skagen råder over fem hyggelige konferencelokaler – selvfølgelig med køreklar teknik. Vi har plads til max 350 personer i samme lokale med stole i biografopstilling og 200 personer i skolebordsopstilling.

Vi skaber en perfekt balance mellem mødeaktiviteter og pusterum. Vi er stolte af hotellet og vores helt unikke beliggenhed, og vi elsker at vise det bedste frem for jer.

Vi sørger for særdeles professionelle konferencefaciliteter, hvor der er en fast hånd om teknik, struktur og forplejning. På den måde skal I kun tænke på sammen at møde nye horisonter.

Vi bruger vores fantastiske omgivelser aktivt, når I har brug for at summe over dagens input, få rørt den venstre hjernehalvdel eller give deltagerne lidt action. Se for eksempel hvilken kollega, der er bedst til at lave ”sommerfuglen”, når vi byder på morgenyoga eller få sus i skørterne med rib-sejlads, segway-løb, femkamp eller teambuilding i den rå natur uden for hotellet.

I kan også blive Skagensmalere for en dag, når en lokal kunstner byder på undervisning, vin og tapas i sit autentiske atelier og komme med på en guidet tyr gennem Skagens dramatiske historie, hvor I slutter af med champagne på Grenen. Og når sulten melder sig, serverer vi gerne ”burgers and beers” eller ”wok in the west”, hvor vi laver mad over bål i naturen.

Spørg os gerne om flere gode ideer til at give mødet et pust af Skagen. Vi er friske på lidt af hvert.

Adresse

Gl. Landevej 39

9990 Skagen

Facilities

Fitness-rum

Restaurant

Parkering

Maks. siddepladser i teaterarrangement (350)

Antal gruppeværelser (5)

Maks. i klasse (250)

Relaterede produkter

Opdateret af:
Turisthus Nord