Escape Skagen - sjov for alle

Escape Skagen

Foto: Escape Skagen
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Dybt under jorden i den gamle kommandobunker vil I opleve en helt anden tid og verden. En times sjov og lærerigt samvær med familie og venner. Et sted fyldt med overraskelser og spænding under jordoverfladen. Glæd jer til en underjordisk oplevelse.
Adresse

Trindelvej 19

9990 Skagen

Kontakt

E-mail:kontakt@escapeskagen.dk

Telefon:81113243

Rum nr. 1 - Kommandobunkeren

Det er jeres første dag som soldater på jobbet i NATO-bunkeren i Skagen, da det forfærdelige opkald kommer: Fjenden har affyret missilerne, og nu skal NATO’s missiler sendes ud for at stoppe dem, så Danmark og resten af Europa ikke ender som en radioaktiv ødemark!

Kan I holde hovedet koldt og arbejde sammen, når hele verden afhænger af det og selv den mindste fejl kan udløse 3. verdenskrig?

Afkod beskeder, åbn kontrolrummet og indtast affyringskoderne, inden Den Kolde Krig går hen og bliver alt for varm!

Rum nr. 2 –  HARRY´S GEMMESTED

Harry var en berømt lovløs i det 19. århundrede. Han fandt minen, der var forladt af guldgravere, fordi der ikke var noget guld i den.

Harry brugte minen til at gemme sine tyvekoster. Fordi han frygtede, at folk ville finde hans skat og røve ham, lavede Harry et system af fælder, der skulle fange eller dræbe den der trængte ind.

Henover årene blev Harry mere og mere paranoid omkring skattens sikkerhed og byggede flere og flere fælder. I et uheldigt øjeblik udløste han en af sine fælder og blev dræbt af den.

Hans spøgelse har hjemsøgt stedet lige siden og dræbt alle, der rørte ved guldet.

Eller… sådan havde Harry selv forestillet sig, det ville ske. Men da ingen udover Ham kendte til det hemmelige guld, kom der aldrig nogen for at stjæle det.

Harrys spøgelse ventede og ventede i årtier, og da ingen kom, skiftede hans humør gradvist fra vrede til kedsomhed. Han begyndte at kede sig så meget, at han besluttede ikke at fange eller dræbe nogen. I stedet ville han hjælpe dem, selv hvis de tog guldet med sig.

Hvad er et Escape room ?

• Et escape room er en sjov aktivitet, hvor alle kan være med (fra 10-12 år). I spillet skal I samarbejde på tværs af alder for at løse udfordringer, gåder og puslespil, mens tiden langsomt løber ud!

• Escape rooms er en fantastisk oplevelse for dem, som ikke er til fysisk action, men mere til udfordring og træning af hjernecellerne. Det er et sted, hvor alle de små grå sættes på arbejde, så elsker man Sudoku, kryds og tværs eller andre hjernebrudsopgaver, så vil man elske escape rooms.

• I bliver lukket ind i en anden “verden”, og ved hjælp af gåder og ledetråde arbejder i jer gennem spillet. Undervejs vil I opleve overraskelser og spænding, men mist ikke fokus – spillet og missionen skal klares inden for en time!

• I får en time uden kontakt til omverdenen, hvor det fulde fokus er på samarbejde, kommunikation og sjovt samvær med holdet, men pas på – man kan blive afhængig af escape rooms!

Læs mere på vores hjemmeside - Vi ses under jorden.

Adresse

Trindelvej 19

9990 Skagen

Facilities

Teambuilding

Opdateret af:
Turisthus Nord