Feriepartner, Tversted

Feriepartner Tversted

Foto: Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning
Overnatning
Feriehusudlejere
Lej din næste ferie gennem Feriepartner Tversted. Tversted har et stort og dejligt sommerhusområde, der danner rammer for en privat og smuk ferie.
Adresse

Østervej 2C, Tversted

9881 Bindslev

Kontakt

E-mail:tversted@feriepartner.dk

Telefon:98931293

Feriepartner Tversted er en del af den frivillige kæde for lokale og selvstændige feriehusudlejningsbureauer – Feriepartner Danmark.

Bureauet i Tversted ligger lige i hjertet af Tversted by. Kontoret er nemt tilgængeligt, og der er gode parkeringsforhold.

Feriepartner Tversted vil altid satse på den meget høje kvalitet, både i forhold til de ferieboliger, som bureauet formidler udlejning af, men også i forhold til den personlige og nærværende service over for både husejere og lejere.

Dette koncept vil være udgangspunktet for bureauet - også i fremtiden.

Bureauerne i Feriepartner Danmark arbejder under sloganet ”En god oplevelse”.

På bureauet bliver du budt velkommen og serviceret af Jeanet Søndergaard, Dorthe Bøhl, Caroline Refstrup, Anna Østergaard og Jesper Smidt

Feriepartner Tversted udlejer gode og velbeliggende kvalitetshuse ved Kjul, Tversted, Skiveren, Skagen, Hulsig og Lodskovvad samt den nordjyske østkyst mellem Skagen og Frederikshavn.

Fælles for disse områder er den storslåede natur, den friske luft og de dejlige sandstrande ud mod Vesterhavet, som er fantastiske at opleve på alle tider af året.

Adresse

Østervej 2C, Tversted

9881 Bindslev

Facilities

Kapacitet: Huse

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Hirtshals