Flere datoer: Catch a Crab

Krabbefangst er en sjov aktivitet for både store og små. Det er både underholdende og afslappende at sidde med krabbefangeren i den friske luft og vente på at der er bid. Hvem får den første og den største krabbe på "krogen"? Find ud af det når vi inviterer til krabbesjov til Hook & Cook! 

Det lyder måske simpelt. Men krabbefangst er let for både børn og voksne at blive revet med og underholdt af. De spændende skaldyr stortrives ved Løkkens store sten som omkranser molelejet, og der går hurtigt sport i at fange og studere krabberne.


Bruger man sine lapper, når man fanger krabber?

Dog ikke! Krabberme elsker blåmuslinger, men de er langt fra kræsne. Vi sørger for, at der både er krabbefanger og rigeligt med madding, så vi er klar til at begive os ud i krabbefangeriet. Når vi sænker maddingen på fangeren i vandet, skal krabberne nok komme, da de kan dufte kødet på lang afstand. Krabberne vil sætte sig fast på maddingen med deres klosakse, og så er det med at have nettet klar! Lykkes det ikke at få nettet under i tide, så forsøger vi bare igen. Krabberne er ikke lette og skræmme og de vil meget gerne have fat i vores lækre madding.


Når det lykkes at få krabberne i nettet, kan I samle dem i en spand. Husk dog at skifte vandet jævnligt, da ilten i vandet forsvinder eller temperaturen på vandet bliver for høj. Vi sætter krabberne fri igen, men først... Skal vi have et krabbeløb! 

Krabbegang til sejrssang! 

Det er spændende at se hvem som fanger den største krabbe, og om det mon også er dén krabbe som vinder krabbeløbet. På 3! 2! 1! 

Kan du mon selv gå krabbegang?  

 

Mødested: Klitpladsen