Flere datoer: Hook & Cook GIGA-vendespil

Vær med til at spille et anderledes vendespil, hvor brikkerne er i et meget større format end normalt, og hvor du blandt andet kan lære nogle nye fiskearter at kende, og f.eks. hvad en måge hedder på engelsk og tysk. 

Vendespil er en slags hjernegymnastik. Børnene kan godt lide at spille det, men det kan måske også være, fordi de er så gode til at huske, men muligvis de kan få lidt konkurrence fra forældrene? Som en sjov underholdning til børnene og hele familien har vi fået lavet et vendespil i et stort format med billeder, der passer til Hook & Cook temaet. Det vil sige, at udover at huske på, hvor brikkerne ligger, er der et læringsaspekt, hvor det er muligt at lære at sætte navn på de forskellige fiske og redskaber på brikkerne på dansk, tysk og engelsk. Så hvem får samlet flest stik og vinder spillet?  

 

Sted: vendespillet kommer til at ligge i en trækvogn på Klitpladsen, Sdr. Strandvej hver weekend i september. Så får du lyst til at spille, kan det bruges frit. Det skal bare lægges tilbage i trækvognen, når man er færdig med at spille.