Frederikshavn - Nordstrand Camping

Photo: Turisthus Nord
Overnatning
Campingpladser
Address

Apholmenvej 40

9900 Frederikshavn

Frederikshavn - Nordstrand Camping er en familie venlig campingplads med masser af aktiviteter direkte på pladsen. Her finder du flere legepladser fordelt over pladsen, hoppepude, minigolf, fodboldbane og mooncars. I skovområdet midt på pladsen er anlagt en Tarzan-sti for både børn og voksne.
Skulle vejret svigte er der et nyanlagt spillerum med airhockey, pool, arkadespil og PlayStation. Derudover ligger byens store legeland, FunHouse, i umiddelbar forbindelse med campingpladsen.

Campingpladsen er desuden centralt placeret med kun 100 m til strand og 2,5 km til centrum af Frederikshavn. Derudover er der kun 2,5 km til Frederikshavns Golfklub med gode baner og faciliteter for både øvede og nybegyndere.

Pladsen tilbyder en dejlig indendørs svømmehal med plads til en rask svømmetur og til leg. Der er vandtrampolin og legeting til fri afbenyttelse. Vandet er altid 29 gr. varmt. I forbindelse med svømmehallen er der en sauna, samt en skøn indhegnet udendørs terrasse med med solsenge. Adgang til svømmehallen er gratis for alle overnattende gæster.

Campingpladsen har 400 pladser samt 27 hytter, hvoraf nogle har eget bad og toilet.
Desuden: TV. HC-facilitet. Supermarked. Internet.

Address

Apholmenvej 40

9900 Frederikshavn

Opening hours

03 Apr 20 / 20 Sep 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Related products

Sidst opdateret af
Turisthus Nord