Golfklubben Hvide Klit

Aktiviteter
Golfbaner
Adresse

Hvideklitvej 28

9982 Ålbæk

Kontakt

E-mail:info@hvideklit.dk

Telefon:98489021

Golfklubben Hvide Klit er Danmarks nordligst beliggende golfbane.

Banen, der ligger i Bunken Klitplantage, tæt på Råbjerg Mile og Kattegat og kun godt 17 km syd for Skagen, er en såkaldt ‘Heathland’ golfbane. Det betyder på dansk, at den ligger i et sandet plantageområde med masser af skovfyr og store (sandede) områder med lyng, som både flankerer fairways og som skaber en flot kontrast til de grønne områder.

Banen er relativ flad og på visse huller også relativ åben. Den kan sagtens gåes rundt, og de sandede jordbundsforhold gør, at banen kan spilles det meste af året.

Layoutet er anerkendt for at være særdeles spændende og blandt det bedste man finder i kongeriget. På mange af hullerne er sværhedsgraden helt i top. Fairways er smalle og smukt indrammet af klitter med vildtvoksende marehalm.

I løbet af de seneste par år har golfbanen undergået store forandringer. Ikke kun rent layoutmæssigt, men også i stand og kvalitet. Hvide Klit er blevet løftet og forbedret, så den i dag stråler over det nordjyske landskab.

Fairways, greens og bunkers er i dag en mesterskabsbane værdig og af så høj kvalitet, at banen er blevet kaldt for en af Danmarks bedste.

 

Adresse

Hvideklitvej 28

9982 Ålbæk

Facilities

Golf Denmark

Udlejning af golfudstyr

Udlejning af golfbiler

Antal huller

Mulighed for instruktion

Mulighed for greenfeespil

Restaurant/Cafe

Følg på:

Updated by:
Turisthus Nord