Husmoderstrand-2016

Husmoderstranden

Photo: has
Aktiviteter
Strande
Få meter fra byens centrum ligger Husmoderstranden, som i 2019 har fået fornyet nedgangen med plateau-trin i fin forlængelse af den nylig anlagte Havnepromonade. Stranden er et perfekt sted at nyde en varm sommerdag. Stranden er bilfri, hvilket gør den ideel til familier med små børn. 
Address

Kystvejen, Hirtshals

9850 Hirtshals

Kontakt

Husmoderstranden er Hirtshals’ bynære strand, og den ligger kun en kort gåtur fra byens centrum.

Strandens placering gør, at den er blevet et yndet tilflugtssted for de mange turister og lokale - hele året rundt. Fra stranden er der mod syd en fantastisk udsigt til Hirtshals Fyr. Mod øst er der blot en slentretur langs Havnepromonaden ud til spidsen af molen, hvor der er en fin udsigt til ind- og udsejlingen af Hirtshals Havn. Husmoderstranden er også et fantastisk sted at betragte en solnedgang.

Stranden er en lækker sand- og badestrand og er ideel for børnefamilier. Den er bilfri, og parkering sker ved Vestmolevej eller på Kystvejen.

Husmoderstranden blev dannet efter udvidelsen af Hirtshals havn mod vest i 1960. Om sommeren vejrer det Hvide Badeflag ved stranden - en nordjysk pendant til det Blå Badeflag - som er en garanti for lækkert badevand og god kvalitet.

Address

Kystvejen, Hirtshals

9850 Hirtshals

Facilities

Børnevenlig strand

Parkeringsplads i nærheden

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Hirtshals