Juletræ pyntes
Småkager

Julehygge og traditioner i Toppen af Danmark

Hold din juleferie i Toppen af Danmark med julestemning, julehygge og juletraditioner. Deltag i de mange sjove julearrangementer med børnene. Køb anderledes julegaver i de små sjove butikker eller hos de mange kunsthåndværkere.

Bliv forkælet på et wellnessophold med lækker mad og god tid til afslapning, efter en lang dag med juleshopping. Eller tag til julemarkeder og fornem julestemningen. Der er nok at give sig til i den søde juletid både med og uden børn.

Julens begivenheder

Kalenderne bliver opdateret løbende.

Julemarkeder i Toppen af Danmark

Besøg et julemarked i Toppen af Danmark med masser af atmosfære og julehygge. Oplev klostre og herregårde pyntet flot op til jul og køb flot pynt eller gaver med hjem.

Jul for børn i Toppen af Danmark

Julen er børnenes fest - også i Toppen af Danmark. Find masser af julearrangementer for børn med julehygge og julestemning i hele Toppen af Danmark. Kom til julemarkeder, se juletræet blive tændt og mød julemanden. Oplev julelysene blive tændt i i børnenes øjne.

Juleshopping i Toppen af Danmark

Shopping i Toppen af Danmark er en dejlig oplevelse af aktiviteter, butikker og unikke kunsthåndværkere. I december måned er byerne pyntet op til jul med guirlander, juletræer og julenisser, og du kan powershoppe dine julegaver og bagefter sætte dig på en hyggelig café og nyde gadelivet.

Wellness i Toppen af Danmark

Wellness handler om det gode liv. Om tid til bare at være og til at nyde livet. For mange mennesker er tid en luksus, der sjældent er meget af til daglig og det er nok derfor, at wellness er blevet så populært - Den lille luksus med den store effekt.