Juleshopping

Juleshopping i Toppen af Danmark

Foto: Michael Madsen

Shopping i Toppen af Danmark er en dejlig oplevelse af aktiviteter, butikker og unikke kunsthåndværkere. I december måned er byerne pyntet op til jul med guirlander, juletræer og julenisser, og du kan powershoppe dine julegaver og bagefter sætte dig på en hyggelig café og nyde gadelivet. 

Juleshopping i byerne

Når du skal shoppe i din juleferie, behøver du ikke køre langt. Byer som Hirtshals, Skagen, Hjørring, Løkken og Frederikshavn har butikker med et bredt udvalg. Skal du afsted en regnvejrsdag, foretrækker du måske storcentret Metropol i Hjørring i ly for regnen. 

I de fleste af byerne er der i løbet af november og december Christmas by Night, hvor du kan handle det meste af dagen og aftenen med - og byerne summer af liv, julestemning og aktiviteter.

Køb anderledes julegaver

Hvis du har planlagt at købe en anderledes julegave, er det oplagt at besøge en af de mange kunsthåndværkere i Toppen af Danmark - især i Lønstrup, Sæby, Hirtshals og Tversted kan du finde mange kunsthåndværkere. I Lønstrup ligger de nærmest side om side på hovedgaden. Stik hovedet indenfor og find en unik julegave til én, som du har kær.

Det er også oplagt at nyde julestemningen på et af de mange julemarkeder i Toppen af Danmark, hvor du flere steder kan møde kunsthåndværkere, lokale gårdbutikker mv., der sælger deres lækre sager og flotte kunsthåndværk.

Find udvalg af julemarkeder

Efter shoppeturen

Bliver du træt undervejs på shoppeturen, kan du sætte dig på en af de mange hyggelige julepyntede restauranter og caféer i Toppen af Danmark og holde en pause. Nyd et velfortjent måltid eller en kop kaffe efter en vellykket shoppingtur. Flere steder kan du også høre julemusik eller anden underholdning.

Madoplevelser i Toppen af Danmark