Mariendal El-Teknik

Hos Mariendal El tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger og services inden for el-installationer til både erhvervs- og privatmarkedet. Uanset opgavens art og størrelse bestræber vi os på at skabe værdi for vores kunder og levere fremtidssikrede løsninger til aftalt tid, kvalitet og pris. 

Vi har kompetencerne og kapaciteten til meget store og komplekse installationer, og vores løsninger henvender sig til et bredt spektrum af brancher og private. Vi følger og bistår kunden i alle behovsfaser – fra rådgivning, projektering, installation, indkøring og kvalitetskontrol, til efterfølgende service og vedligeholdelse af de bestående installationer. 

Vi besidder en høj faglig stolthed og vi arbejder for at løse alle typer opgaver kompetent, effektivt og i bedste kvalitet – og du vil opleve, at hos Mariendal er en aftale en aftale – vi går ikke før opgaven er løst.

Der sker en løbende udvikling inden for el-området, bl.a. i forbindelse med miljørigtige og energibesparende installationer. Mariendal har været en del af denne udvikling siden 1920'erne - og med vores fokus på fremtidssikrede og professionelle løsninger vil vi også være det i fremtiden.