Nr. Ørvad Sæby - bondegårdsferie

Nr. Ørvad Sæby

Foto: Turisthus Nord
Overnatning
Bondegårdsferie
På landet, 9 km udenfor Sæby, i et dejligt naturområde, udlejes i alt tre lejligheder på første sal. De kan evt. kombineres og give plads til op til 10 personer (4 dobbeltværelser og to enkeltværelser), samt mulighed for ekstra børn på madras. Mulighed for madlavning i eget køkken. 4 km til bager. 
Adresse

Fredborgvej 46

9300 Sæby

Kontakt

E-mail:solkal@online.no

Telefon:22337902

Bondegårdsferie på Nr. Ørvad

På landet, 9 km udenfor Sæby, i et dejligt naturområde, udlejes i alt tre lejligheder på første sal. De kan evt. kombineres og give plads til op til 10 personer (4 dobbeltværelser og to enkeltværelser), samt mulighed for ekstra børn på madras. Mulighed for madlavning i eget køkken. 4 km til bager. 


Lejlighed 1 indeholder to dobbeltværelser (1 m/ 140 cm dobbeltseng og det andet med 2x90 cm enkeltsenge), stue og køkken i ét, samt eget bad med toilet og bruser. Køkkenet indeholder komfur, køleskab, kaffemaskine, vandkoger og mikroovn. Hems hvor der evt. er mulighed for ekstra opredning til børn på madras.


Lejlighed 2 indeholder et dobbeltværelse (140 cm dobbeltseng) og to enkeltværelser (80 cm enkeltseng), køkken, stue med TV. Badeværelse med bruser deles med lejlighed 3. Køkkenet indeholder bl.a. komfur, køleskab med lille fryseskab, kaffemaskine, vandkoger og mikroovn.

Lejlighed 3 indeholder et dobbeltværelse (140 cm dobbeltseng) med tekøkken (to kogeplader, lille bageovn, vask, vandkoger, kaffemaskine). Badeværelse med bruser og toilet deles med 2.

Fakta
Lejlighederne er røgfrie, og der er ikke tilladt at medbringe husdyr. Lejlighederne udlejes med sengelinned og håndklæder.

Pris
Lejlighederne koster henholdsvis 500 kr. og 250 kr., plus 50 kr. i opredning pr. person. 

Faciliteter
Tv i lejlighed 1 og 2.
Stor græsplæne som gerne må benyttes
Gratis WiFi
Parkering

Adresse

Fredborgvej 46

9300 Sæby

Facilities

Rygning forbudt

Parkering

WiFi

Køkken

Sidst opdateret af
Turisthus Nord