Toppen af Danmark
Segltogt med Galeasen FREM

Sejltogt fra Skagen til Strandby

Sejl med galeasen FREM, hvis du er helt klar til at få vind i håret og til at have gyngende grund under fødderne.

Vil du udforske nye eventyr i Nordjylland med masser af frihed? så tag med til søs på dette unikke sejltogt på Galeasen FREM fra Skagen til Strandby.

Oplev livet til søs og få et indblik i den maritime verden fra dækket af et rigtigt ’skiv’! Fra første færd vil du være en del af det fællesskab, der er i højsædet på FREM. På skibet hjælpes alle ad med opgaverne, og der er god tid til hyggeligt samvær samt til at nyde turen og havet.

På dette sejltogt kan du både glæde dig til socialt samvær, til charmen ved at være ombord på et gammelt træskib, til at opleve det smukke hav omkring Skagen og til følelsen af at tiden går i stå.

Du kan vælge mellem 3 skønne ture:

  1. Skagen – Strandby med overnatning. Afgang fra Skagen kl.12.00. Her er frokost og aftensmad inkluderet - dog ikke øl, vin, spiritus eller sodavand. (Retur til Skagen med tur 3). 
  2. Skagen – Strandby uden overnatning. Afgang fra Skagen kl. 12.00. Her er frokost inkluderet - dog ikke øl, vin, spiritus eller sodavand.  
  3. Strandby – Skagen. Afgang dagen efter ca. kl. 7.30. Her er morgenmad inkluderet - dog ikke øl, vin, spiritus eller sodavand. Ankomst til Skagen kl. 11.00. 

Der kan på tur 1 max være 20 overnattende og tur 2 kan 'fyldes op' til max 40 personer totalt. 

Børn i alle aldre er velkomne ombord. Forhør dig dog om turen egner sig til dit barn. 

Sejlskibet FREM blev bygget i 1939 på Nykøbing Mors Værft, og de stolte gamle håndværkstraditioner må siges at have vist sit værd. Efter mere end 80 år sejler skibet nemlig stadig. FREM blev oprindeligt bygget med henblik på fragtsejlads i nordiske farvande. 

Velkommen ombord mellem 13 juli og 31 juli 2021!

Galeasen FREM

Tlf. +45 21 48 07 09

peter.soegaard@outlook.dk

www.galease.dk

Segltogt med Galeasen FREM