Skagen Strand

Skagen Strand Feriecenter er en dejlig grøn oase tæt på Skagen, beliggende midt i den smukke nordjyske natur. Her er højt til himlen, masser af lys og frisk luft, som indbyder både til leg og meditation. Toget stopper lige udenfor hoveddøren og det tager små 12 minutter ind til Skagen centrum.

Feriecenteret tilbyder fuldt udstyrede feriehuse med privat sydvendt terrasse. Der er hyggelige stisystemer, der fører dig ned til en af Danmarks bedste og mest familievenlige strande, Hulsig Strand.

Af udendørs aktiviteter tilbyder Skagen Strand 4 professionelle tennisbaner i grus, bordtennis, minigolf, petanque, basketball og beachvolley. For børnene er der legepladser, hoppepude, junglesti og mooncars. Skønne vandre- og cykelstier findes lige udenfor døren og i sæsonen er det muligt at leje cykel.

Hvis vejret ikke egner sig til udendørs aktiviteter, så findes der også en lang række indendørs faciliteter; Et hyggeligt badeland med en 48 meter lang vandrutsjebane, dampbad, vandkanoner og grotte. Derudover sauna, dampbad og infrarød sauna. Feriecenteret tilbyder også en idrætshal til eksempelvis fodbold, badminton, bordtennis og håndbold, og et motionsrum.  Feriecenterets gæster har gratis adgang til alle faciliteter på stedet.

På feriecenteret findes en minibutik, hvor du hver morgen kan bestille friskbagte rundstykker, pålæg og drikke til din morgenmad. Her findes også en restaurant med stor udendørs terrasse, som tilbyder et moderne, dansk køkken med international inspiration.