Skulpturparken Blokhus

Sandskulpturer Fra Istid til Nutid

Skulpturparken i Blokhus har Danmarks største udendørs skulpturudstilling med skulpturer udført i materialer som sand, træ, sten, beton, granit, jern, metal og bronze. Hvert år er der et nyt skulpturtema, og i 2022 er det Fra Istid til Nutid. Lad Skulpturparken tage dig med på en inspirerende kunstrejse - forbi de imponerende sandskulpturer og til en verden af rigt dyreliv, smukke sansehaver og international kunst i den 20.000 m2 store skulpturpark i Blokhus.

Når sulten er stillet i den hyggelige Restaurant og Café, kommer du også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Inden rejsen afsluttes træder du ind i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika.

Skulpturparken Blokhus
Magisk Jul

Hvert år i november og december kan du opleve en betagende og magisk julestemning i parken.

De mange bygninger, træer og haver pyntes med et sandt strålehav af tusindvis af lysdekorationer, og mere end 2 millioner julelys glimter uanset hvor du ser hen.

Du kan også gå på opdagelse mellem det store krybbespil, julemanden i sin kane, Europas længste lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere.

Her er julestemningen helt i top.


Skulpturparken Blokhus, Vesterhavsvej 6, Hune, 9492 Blokhus, +45 88 44 33 88, mail@kulturhusetblokhus.dk, www.kulturhusetblokhus.dk

Køb billet til Skulpturparken Blokhus

Nu har du mulighed for at købe din billet på forhånd, så bliver det ikke lettere, når du skal opleve de mange magiske momenter i den smukke park.

 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark