TopVine

TopVine hos Huset Banasik

Foto: TopVine
Aktiviteter
Shopping
Gå ikke glip af en butiksoplevelse udover det sædvanlige, når du træder ind i Topvine og overraskes af den eksklusive kaffe- og vinbar i forlængelse af lokalet. Topvines udvalg af specialiteter i højeste kvalitet frister enhver og butikken er i dén grad et besøg værd. 
Adresse

Nørregade 21

9480 Løkken

Kontakt

E-mail:info@topvine.dk

Telefon:+45 71 74 14 70

Løkkens største vin- og specialforretning 

Topvine ligger i Huset Banasik og er et must at besøge, når man er i Løkken. Gå på opdagelse i specialforretningen som byder på lækre vine fra hele verden, smuk brugskunst, velsmagende the og kaffe samt andre uimodståelige specialiteter. Topvine emmer af kvalitet og forkæler alle sanser med sit overdådige udvalg af fristelser for enhver.  

Imponerende Vinbar med sjæl 

Den største overraskelse kommer, når omgivelserne uventet ændrer sig fra hyggelig butik til én af Danmarks mest eksklusive kaffe- og vinbarer. De varme, lyse mursten, buede loft, smukke søjler, hyggelige kroge og gamle egetræstønder giver straks én lyst til at sætte sig i de indbydende stole og nyde et godt glas vin. Stearinlysene fra de elegante lysestager understøtter den intime atmosfære og indbyder til et hyggeligt måltid. Gå ikke glip af en butiksoplevelse udover det sædvanlige eller et glas verdensklasse vin i unikke omgivelser hos Topvine i Løkken. 

Galleri med kant 

I midten af forretningen finder du et charmerende galleri, som i løbet af året danner rammerne omkring spændende udstillinger af én eller flere kunstnere. 

Arrangementer med kvalitet og velsmag i højsædet 

Hold godt øje med Topvine Løkken! 
Butikken med den eksklusive vinbar holder jævnligt populære arrangementer som både byder på lærerige temaaftener om både mad- og drikkevarer.

Læs mere her.

Adresse

Nørregade 21

9480 Løkken

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

søndag

11:00 - 16:00

02 Jan 20 / 31 Dec 20

torsdagfredaglørdag

11:00 - 17:00

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Løkken