Tordenskiolds oplevelser

Foto: Turisthus Nord
Begivenheder
Begivenheder
Historiske oplevelser for hele familien
Adresse

Kragholmen 2

9900 Frederikshavn

Kontakt

I 2020 står ekstra mange spændende og ikke mindst gratis oplevelser i historiens tegn - og de er virkelig værd at køre efter!

Byens vartegn - KRUDTTÅRNET - holder åbent hver dag fra kl. 11.00-15.00 og igen fra kl. 19.00-21.00 i perioden 1. juli - 9. august
I stueetagen finder du en historisk knejpe, hvor du kan finde information om Frederikshavn og lokalområdet, samt historien om tårnet. På 1. salen venter en spændende udstilling, og hvis du går helt op til 2 sal, kan du se kanonerne fra tårnets top.

Voksne betaler kr. 25,- for at se udstillingen og kanonerne - børn kommer gratis med.


SÆRLIGE OPLEVELSER
Hele sommeren 2020 i perioden 1. juli - 9. august.

Hver dag og aften er der SKATTEJAGT for børn - og det er helt gratis at være med. Hver aften kl. 20.00 skydes 'solen ned' ved Krudttårnet - en særlig oplevelse for alle i familien.

Hver onsdag og lørdag formiddag er der VAGTPARADE med 2 livgardere og 1 tambourer. Kl. 11.00 er der musketsalut ved Krudttårnet, og kl. 11.30 saluteres der ved Tordenskiolds statue på Fisketorvet.

Hver torsdag aften kl. 20.10 er der HISTORISK HYGGEKONCERT ved Krudttårnet. Musikalsk underholdning med 'Madsen & Nordheim' der 'Letter anker' til toner og underholdning med historier om Krudttårnet. Koncerten varer ca. 50 minutter og det er helt gratis.

Disse aftener er der også sørget noget til ganen og maven, hvor du kan købe stegte jyder (tørfisk), stegte pølser og mere.

Se meget mere om de mange muligheder på www.krudttårnet.dk eller på Facebook Krudttårnet Frederikshavn by.

Adresse

Kragholmen 2

9900 Frederikshavn

Åbningstider

01 Jul 20 / 09 Aug 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Sidst opdateret af
Turisthus Nord