Det sker i Løkken

Det sker i Løkken

I Løkken sker der altid noget - både for dig, som vil have en aktiv ferie, og for dig, som først begynder at leve, når andre går i seng.

Musik og natteliv i Løkken

Løkken har et attraktivt natteliv og et bredt udbud af musik og musikarrangementer. Her er værtshuse, barer og diskoteker, og uanset om du er til disco, techno, levende musik eller cocktail bar og cafe, er her noget for enhver alder og smag. Den årlige Løkken Koncert er et fast indslag og trækker hvert år mange mennesker til byen.

Aktiv i Løkken

Skal formen holdes ved lige og figuren trimmes, eller er du bare en af dem, der kan lide et godt sug i maven, er Løkken det perfekte feriested. Her er både funcenter og idrætscenter med motionscenter og svømmehal - og stranden er oplagt til aktiviteter. Hver sommer kan du prøve aktiviteter som surfing, beach soccer, beach volley og deltag i den årlige Vesterhavsmarch mellem Løkken og Blokhus.

Er du glad for at løbe i naturen, så prøv et orienteringsløb i Nybæk Plantage - der er kontrolpunkter undervejs og kortet kan downloades / fåes på Løkken Turistbureau. Eller tilmeld dig Rubjerg Knudeløbet lige nord for Løkken, der byder på hel-og halvmaraton, 5- og 10 km løb og cykelløb

Altid online i Løkken

Er du typen der ikke kan klare tanken om en ferie uden Internet, facebook, instagram og twitter, er der ingen grund til panik. I Løkken er der flere muligheder for at komme på nettet. På biblioteket kan du gratis komme på nettet både via bibliotekets computere og via WIFI, som også virker udenfor. På Løkken Turistbureau kan du også komme på nettet, og mange overnatningssteder, cafeer og restauranter tilbyder ligeledes WIFI.

På siden her og på vores facebook side, kan du følge med i, hvad der sker lige netop i din ferie.

Del denne side

Løkken Koncert

Løkken koncert

LØKKEN KONCERT har rødder helt tilbage til de populære asfaltballer i slut 50’erne. Hvert år kommer store danske og internationale kendte navne og underholder. Koncerten afholdes hvert år lørdag i uge 28. 

Diskotek New York


Diskotek New York

Danmarks Fedeste Storby. Stig ombord i en Yellow Cap og tag turen forbi Manhattan. Levende musik med nogle af tidens største sangere, bands og DJ’s. Her er Skum-party, VIP-Lounge, UV-Party, Miss Løkken konkurrence og meget mere.

Cafe Frandsen

 
Med en placering midt på Torvet er der altid liv og mennesker på Cafe Frandsen. Her kan dagen startes med en lækker brunch og sluttes med skønne cocktails og god musik ud til de sene nattetimer.

Peter Baadsmand

 Peter Baadsmand
Byens vel nok mest kendte viceværtshus. I den gamle redningsstation er der altid god stemning med god mad, kolde fadøl, live musik og dans på bordene. ”Båden” som den omtales i daglig tale, har hyggelig udendørsservering i dagtimerne og på de varme sommeraftener.

Begivenheder i Løkken

Begivenheder og arrangementer i Løkken.