Det sker i Sæby - oversigt over begivenheder og events

Sæby er vant til liv og underholdning. Året igennem er der masser af arrangementer, til gavn for byens borgere, men også for gæsterne i den herlige by. Blandt højdepunkterne er pinsens Sæby Jazz festival , 24 timer ved havet løbet samt Middelalderdage og julemarked på Voergaard Slot. Hen over året arrangeres masser af aktiviteter og underholdning på Torvet, ligesom der selvfølgelig er mulighed for Open by Night shopping.  Hertil skal lægges en række underholdningsarrangementer i by og omegn, som Sæby HavnefestHørby Børnemusikfestival og Lyngsaa marked.

Arrangementerne er med til at binde byen og naturen sammen – Sæby er en perle på østkysten hvor strand, havn, bymidte og skov er tæt forbundet.

Kom og deltag – det bliver en fest!

Sæby Jazzfestival

"Highlights" i Sæby

Store oplevelser i Sæby, lige fra Jazzfestival og middelalderdage til havnefest og 24 timers løb. Læs meget mere om disse og flere større events.

Musik på Sæby Torv

Begivenheder i Sæby

Som gæst i Sæby kan du glæde dig til at deltage i de mange aktiviteter og oplevelser. Her er noget for enhver smag og alle aldre. Se meget mere lige her.

  • Oplev charmerende Sæby - Guidet tur

    Følg med guiden rundt i den ældste del af Sæby ad de små stræder, forbi de lave hyggelige huse i Algade og ned til byens ældste vartegn - den smukke gamle kirke.
    Fra 100,00 DKK Book
  • Erleben Sie den reizvollen Ort Saeby

    Erleben Sie Sæby zum Fuß mit unserem deutschsprachigen Guide bei diesem Rundgang durch die idyllische Sæby – eine Stadt mit Meer und Fluss eng verbunden.
    Fra 100,00 DKK Book