Feriehuse hos Hirtshals Feriehusudlejning

Hold en hyggelig ferie i autentiske Hirtshals i Nordjylland. Hirtshals Feriehusudlejning udlejer sommerhuse få kilometer fra Hirtshals i de smukke naturområder; Tornby, Kjul og Tversted.

Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse, lige fra små hyggelige retrohuse, luksus sommerhuse med mange moderne faciliteter til energihuse med varmepumpe eller solcelleanlæg. Fælles for vores sommerhuse er, at de kun ligger få hundrede meter fra dejlige sandstrande ved Vesterhavet.

Hirtshals Feriehusudlejning har mere end 20 års erfaring inden for sommerhusudlejning.  Vi har stort lokalkendskab – og ligger lige i nærheden hvis du har brug for hjælp. Derudover er vi med i samarbejdet Toppen af Danmark Feriehuse. Hos Hirtshals Feriehusudlejning er der mulighed for miniferie og gode rabatter uden for sæsonen. Vi har altid et gode tilbud på "tilbudssiden".

Med ferie i Hirtshals er I tæt på top-attraktionen Nordsøen Oceanarium, som er et besøg værd. Følg med i livet på Hirtshals Havn, som hver dag summer af aktivitet. De enorme færger er et imponerende skue, når de lægger til eller fra kaj. Den 1. weekend i august afholdes Hirtshals Fiskefestival, som hvert år trækker flere end 10.000 gæster til byen.

En ferie i sommerhus i Hirtshals- området er oplagt som udgangspunkt for en aktiv ferie, hvor de mange vandrer-, cykel- og rideruter flittigt benyttes.

Del denne side

Oplevelser i Hirtshals

TOP oplevelser i Hirtshals & Tversted

- vi har samlet en liste med de største og mest populære akttraktioner i Hirtshals området for både børn og voksne.

Kontakt

ring til Hirtshals Feriehusudlejning på       +45 98 94 22 20

Åbningtider 2016

mandag til fredag fra kl. 9:00 - 16:00

Lørdag fra kl. 9:00 - 13:00

Søn- og helligdage lukket.

01.07 - 31.07:

mandag til fredag fra kl. 9:00 - 16:00

lørdag fra kl. 9:00 - 18:00

01.08 - 31.08:

mandag til lørdag fra kl. 9:00 - 16:00