Fiskeri på Toppen af Danmark

Fiskeoplevelser i Toppen af Danmark

Har du fiskestangen med på ferie, finder du næppe bedre sted end Toppen af Danmark. Kysten, molerne og åerne inviterer til fiskeoplevelser. Kommer du uden fiskestang, er der mange andre spændende fiskeoplevelser – livet på havnen, en tidlig morgen på fiskeauktionen eller muligheden for at købe frisk fisk direkte fra kutteren. Børnene vil elske at fiske krabber mellem stenene. Der er spændende oplevelser for hele familien.

Kort over fiskesteder i Skagen, Frederikshavn, Sæby, Løkken og Hirtshals

Fisk i net

Kyst- og molefiskeri i Toppen

Kystfiskeren har kronede dag i Toppen af Danmark, for bortset fra fredningsbælter ved vandløbenes udmundinger i havet er der gode fiskemuligheder overalt.

Fiskeri i åer og søer

Fiskeri i åer og søer

Åens vand flyder dovent forbi. Fluerne svirrer lavt over vandoverfladen. Lidt borte bryder en bæk- ørred overfladen og napper en flue – din flue – og kampen begynder..

børn der fisker

Find fiskefarvande

Se kort over fiskesteder.

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark har du fremragende muligheder for at være aktiv. Oplev naturen på de smukke og udfordrende mtb-spor, tag en kanotur ud på de snørklede åer eller oplev naturen fra hesteryg. 

Råbjerg Mile

Oplev naturen i Toppen af Danmark

Få oplevelser for krop og sjæl, med rig mulighed for frisk luft.

Børn leger i Råbjerg Mile

Sjov for børn i Toppen

I Toppen af Danmark er der masser af sjove aktiviteter for børn hele året rundt. Oplev naturen i børnehøjde i skov og på strand eller besøg de mange attraktioner med sjov for børn.

Stjerneskud rejer og fiskefilet

Gastronomi i din ferie

I Toppen af Danmark har du alle muligheder for at spise lækker mad. Lokale kvalitetsråvarer er et adelsmærke og områdets restauranter er flot repræsenteret i diverse spiseguider med fornemme placeringer.