Velkommen til Naturmødet

Kan du li’ frisk luft og vind i håret? Synes du, det er sjovt at kigge på alt det, der kribler og krabler? - Så er Naturmødet helt sikkert også noget for dig! Her mødes naturelskere, fagfolk, politikere og andet godtfolk til 3 dages naturdebatter og et hav af spændende aktiviteter for både store og små i den fantastiske natur omkring Hirtshals – og det er ganske gratis.

Her på siden linker vi direkte til overnatningsstederne i Hirtshals. Men du er også velkommen til at ringe til Hirtshals Turistbureau, tlf. 9894 2220 og få hjælp til at finde overnatning. Vi har overblikkket over ledig kapacitet, og kan guide dig, din familie eller forening til en god overnatning.

Har du og din forening lyst til at afholde et årsmøde, en generalforsamling eller en konference i forbindelse med Naturmødet? Så hjælper vi gerne med at finde de rette faciliteter. 

Vi ses til Naturmødet 24.-26. maj!

Naturmødet Hirtshals

Naturmødets website

På Naturmødets hjemmeside kan du læse mere om de mange spændende ting, du kan opleve i dagene. Programmet bliver opdateret løbende, så besøg siden og bliv inspireret.

Ud i naturen ved Hirtshals

Spændende naturperler ved Hirtshals

- i Hirtshals er der ikke langt mellem naturperlerne. Her er et lille udvalg af skønner steder...