- nyd en dukkert i Vesterhavet

Strandene ved Hirtshals

Vores kyststrækning er i evig forandring, og badestrandene er aldrig ens to år i træk. De pragtfulde strande, havet og naturen omkring Hirtshals, Tornby og Tversted tiltrækker hver år turister til området. Den friske havluft giver ny energi, og året rundt er strandene fantastiske udflugtsmål til diverse aktiviteter.

På strandene flager kommunernes hvide badeflag, som signalerer kvaliteten af vandet og de gode faciliteter. På stranden finder du kommunens affaldsspande, så derfor anbefaler vi at man altid efterlader vores strande smukke og rene.

Strandene inviterer til lange gåture - uanset vejret. Vandet og vinden kan være barsk og kan nemt give røde kinder på en meditativ vandretur langs kysten.

Tornby og Tversted strand er Tryg Badetårnene til stede i højsæsonen, som våger over badesikkerheden og holder et vågent øje med de mange badende gæster. Strandene ved vestkysten byder på store bølger og flotte strande. I øst er vandet ofte lidt roligere, hvilket gør strandene ideelle til windsurfing.

Læs mere om de forskellige strande og deres faciliteter, i vores område i listen nedenfor.

Del denne side

Play Video

De fem baderåd