Tag på vandre- eller løbetur i Frederikshavn

Vil du opleve naturen på tætteste hold, er en vandretur en oplagt mulighed. I og omkring Frederikshavn finder du et varieret udbud af vandreruter i skoven, ved stranden, gennem ådalen, på bakkerne eller gennem den smukt anlagt Botaniske Have i Bangsbo-området - alle ruter er af forskellig længde.

Frederikshavns dejlige skovområder er oplagte mål for din gå- eller vandretur.

Nyd stilheden, mærk duften og oplev naturen på tætteste hold, når du begiver dig af sted på én af Frederikshavns mange vandreruter.

Se den ny udsprungne bøgeskov med snehvide anemoner i skovbunden, hør hjortens efterårsbrøl eller mærk sneens knitren under vandrestøvlernes solide såler.

Året rundt byder naturen omkring Frederikshavn på de skønneste naturoplevelser. 

Et stort udvalg af afmærkede stier?

I Frederikshavn er der mulighed for at benytte sig af flere markerede vandreruter - af forskellig længde.

Tag på tur i Bangsboskoven, der fører dig gennem Botanisk Have, Dyrehaven til storslåede udsigtspunkter ved Dronningestien eller Cloostårnet.

En tur gennem Åsted Ådal byder på fredfyldt skov, hvor åen snor sig idyllysk gennem landskabet.

En gåtur på Nordsøstien bringer dig på en tur langs kysten forbi hyggelige byer i Jerup, Strandby til Frederikshavn mod Sæby. 

Tag traveskoene på, for Frederikshavn byder på dejlige vandre- eller løbeture i det grønne! 

Del denne side

Vandreruter i den smukke Åsted Ådal

Vandreruter i Åsted Ådal

Åsted Ådal er et fredet naturområde, beliggende ca. 10 km vest for Frederikshavn. Det smukke områder byder på en varieret og kuperet natur, tre vandreruter i forskellig længde og Åsted Å, der med en stille rislen løber tværs gennem området. 
Dronningestien i Frederikshavn med udsigt over vandet

Dronningestien i Frederikshavn

Denne tur er 5 km lang. Den starter ved Pikkerbakken og går mod Bangsbo Fort og Niels Juels Kanoner. På ruten er der en fantastisk udsigt over Kattegat. Stien ender ved Bunkermuseet fra 2. verdenskrig, hvor der er mulighed for at se kanonerne, der peger ud over havet. 
Gå en tur på den smukke Kongesti

Kongestien i Frederikshavn

Smid cyklen ved porten og gå på Kongestien gennem Botanisk Have og Dyrehaven. Turen er 8 km lang og et perfekt sted at opleve skovens ro.