UTV og SUP kombi

UTV og SUP kombi

  • Adresse: Kanalvej 2 , 9990 Skagen

Til Den Eventyrlystne 


Information

Med denne pakke kommer I både til at opleve den vilde vestkyst fra en UTV og til at prøve kræfter med stand up paddle. Turen er for de eventyrlystne og er god for både venner og familier.

Turen starter ved P-pladsen på Kanalvejen hvor I bliver introduceret for vores UTV, som kan køre i al terræn. Det er vores erfarne chauffør der kører UTV’en og der er også en guide med, som altid er klar til at svare på spørgsmål, samt berette om den natur i befinder jer i på dagen. UTV safari er lavet som aktive oplevelser hvor vi kan stå af, for at komme ud og se, røre og dufte de mange storslåede oplevelser vores smukke kyst kan byde på.

Derefter mødes vi ved Skurbyen som ligger på østkysten, hvor vandet er mere roligt. Her skal I prøve kræfter med et stand-up paddleboard og iagttage Skagen fra en helt anden vinkel.

Guiderne fra Outnature tager dig med på et basiskursus i håndtering af boardet på land og til vands, samt paddleteknikker der hjælper dig i din jagt efter bølgerne. Vi kommer ud og oplever Skagens kystlinje fra et helt andet perspektiv, hvor der er plads til leg, balanceøvelser eller intens bølgesurfing.


Hvad er med i prisen: UTV safari, SUP board, pagaj, flydevest, hjelm, neoprendragt, instruktør, en dåsesodavand, og snacks.


Varighed:
2 timer UTV
2 timer SUP

Antal personer:
4-5 personer

Instruktører:
1 guide + chauffør

Start:
Kanalvejen 2, Skagen

Niveau:
Kræver mobilitet og at man kan svømme (alle får udleveret redningsvest)

Du medbringer:
Fodtøj man kan vandre i, tøj efter vejrforhold, Badetøj, vand og håndklæde

Vi medbringer:
Nødgrej ved små uheld, tlf. og walkie, GPS, flydevest, hjelm, neoprendragt og instruktør.


Proviant:
Én dåsesodavand, frugt og kiks/chips. Du er velkommen til selv at medbringe yderligere mad/drikke efter behov.

Pris:
750,- pr. person

OBS: Der tages forbehold for vejrændringer. UTV-safarien kan gennemføres i alt slags vejr, men SUP kan aflyses af sikkerhedsmæssige årsager. Ved mindre end 4 deltagere aflyses turen.

Spørgsmål om turen kan stilles på tlf. +45 20 60 70 71

Faciliteter og services

  • Børnevenligt
  • Guide
  • Sport
  • Medium
  • sommer