Aalborg Zoo

Dyr fra hele verden og store oplevelser for hele familien

Aalborg Zoo ligger nær Aalborgs centrum og besøges på årsbasis af omkring 500.000 gæster. Haven er ca. 8 hektar stor og har ligget her siden april 1935.

I Aalborg Zoo er der aldrig to dage der er ens, og havens overordnede formål er naturbevarelse - direkte gennem internationalt samarbejde omkring avl og indirekte gennem formidling af viden om truede dyr.

Få en skøn dag i haven, og nyd din medbragte mad på en af plænerne eller de mange spisepladser, eller benyt de opsatte griller på grillområdet ved legepladsen med direkte kig til isbjørnene.

Glæd dig til store oplevelser med alverdens dyr i Aalborg Zoo, og bliv både klogere og godt underholdt, når dyrepasserne fortæller om dyrene i de daglige speaks rundt om i haven.

Aalborg Zoo
Rundvisninger og overnatning

Sammen med venner, familie eller kolleger kan du få en guidet tur i Zoo og komme endnu tættere på dyrene. Eller I kan udfordre hinanden i en sjov ’Dyst med dyr’.
Skal det være rigtig vildt kan I overnatte i Zoo med udsigt til løverne og lyden af deres brøl om natten.

Brunch, fest og Zooskole

Start dagen med en fantastisk oplevelse med Aalborg Zoos brunch. I sidder uforstyrret i jeres eget private lokale og har også mulighed for at gå en tur i haven.

Eller hvad med at holde din næste fest i Zoos unikke omgivelser med alverdens dyr, skoven og flot panoramaudsigt over haven og Aalborg.

Du kan også holde børnefødselsdag i Zoo. Her får I sjove og lærerige oplevelser, hvor børnene kommer på en spændende zoofari, hjælper med at fodre et dyr og kommer tæt på dyrene i Skoletjenesten.

Hvis dit barn har en dyrepasser i maven, tilbyder Aalborg Zoo en herlig uge på Zooskole i sommerferien. Her kommer dit barn helt tæt på livet i zoo, hvad en dyrepasser laver og hvordan vi sørger for at dyrene trives i zoo.

Aalborg Zoo
Aalborg Zoo hjælper truede dyrearter

I Aalborg Zoo gøres en aktiv indsats for at bevare truede dyr og den natur, som de lever i rundt om i verden.

Formålene med disse avlssamarbejder er både at bevare truede dyrearter, at medvirke i naturbevaringsprojekter i naturen, at sikre at stor genetisk variation af dyrearterne, og at formidle om truede dyr til gæsterne i zoo.

Samtidig støtter Aalborg Zoo 'Conservation Foundation projekter', som er til gavn for dyrelivet i verden.
 

Det kan være projekter, som giver viden om havens dyr, deres trivsel og adfærd samt truede dyr i naturen. 

Der gives også støtte til projekter til gavn for naturen og dyrelivet i Nordjylland, hvor bl.a. kirkeuglen er stærkt truet.

Jul i Aalborg Zoo

Glæder du dig også til jul?

Hver år til jul er der ægte julestemning i zoos unikke rammer, og her kan du nyde den smukt julepyntede have sammen med hele familien.

JUL I ZOO har åbent fra sidst i november til sidst i december, og der er meget at glæde sig til. 

De yngste kan især glæde sig til at møde den smukke Isdronning, den herlige, hyggelige Elnis og så selvfølgelig verdens rareste Julemand, der har sit helt eget eventyrlige univers på Zoofariscenen.

De mange hyggelige juleboder med skønne julegodter og gode gaveidéer er åbne fra kl. 15.00.

I Spisehuset Skovbakken venter der en lækker julebuffet - med alverdens skønne juleretter, drikke og godter.

 

Glæd dig til en eventyrlig oplevelse!


Aalborg Zoo | Mølleparkvej 63 | 9000 Aalborg | +45 96 31 29 29 | www.aalborgzoo.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark