rubjerg knude fyr
Aktiv Løkken

Oplev Lønstrup

Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, snor den maleriske by sig i et dalstrøg bag de høje klitter. Her finder du forskellige, spændende arrangementer og aktiviteter året rundt.

Kunsthåndværk i Lønstrup

Midt i den barske natur der præger Lønstrup blomstrer kunst og kunsthåndværk. Naturens kræfter giver næring til kreativitet. Kunsthåndværkernes åbne værksteder giver en unik mulighed for at komme helt tæt på. Kunst, håndværk, lys og naturens kræfter smelter sammen og gør Lønstrup helt unik

Naturoplevelser i Lønstrup

Fra toppen af Rubjerg Knude vandreklit, knap 90 meter høj, kan man nyde udsigten over det imponerende Vesterhav og store dele af Vendsyssel. Her er man helt tæt på naturens kræfter, som ikke lader sig tæmme!

Aktiv ferie i Lønstrup

Der findes mange vandreruter i og omkring byen. Terrænet indbyder ligeledes til cykling, både fritidscyklister og mountainbikere kan få enestående naturoplevelser kombineret med sund motion eller nyd naturen fra hesteryg på stranden helt tæt på vesterhavet!

Se & oplev Lønstrup

Overnatning i Lønstrup

Spisesteder i Lønstrup

Lønstrup for børn

Er du så heldig, at du skal besøge den hyggeligste kystby Lønstrup med den skønne og afslappende atmosfære, har du mulighed for at lade dine forældre ...

Begivenheder i Lønstrup

Kommende begivenheder i Lønstrup

Praktisk information

Lønstrup Guiden 2019

Den årlige Lønstrup guide kan du læse her.