Blånæs Løkken
Idyllisk badeby

blandt den maleriske og rå natur

Fiskekuttere i Løkken

Velkommen til Løkken

Løkken er kendt og elsket for sin fine badestrand samt de karakteristiske hvide badehuse og fiskerbåde på stranden ved molen. Gennem generationer har feriegæster fra nær og fjern søgt Løkken for at opleve havet, klitterne og den hyggelige by med sandstrand i gaderne. Byen, ja i hele taget den jyske Vestkyst er et besøg værd under alle årstider.

Foto: Mette Johnsen

Byen bag klitterne

I Løkken har du altid det fantastiske Vesterhav lige i baghaven. Der er strandsand i gaderne, en vidunderlig maritim stemning og en atmosfære som får dig HELT ned i gear. Byen, klitterne og havet sætter rammerne for nye uforglemmelige minder for hele familien. Glæd dig til gode middage, lange gåture og fantastiske oplevelser i Løkken.

Løkken i børnehøjde

I Løkken findes der spændende steder med aktiviteter for både piger og drenge i alle aldre!

Shopping i Løkken

Løkken byder på mange forskellige tøjbutikker og special forretninger.

Events i Løkken

Find aktuelle begivenheder, store som små. I Løkken sker der noget i løbet af hele året.

Aktiv Løkken

Find inspiration til din aktiv ferie i Løkken her på siden til vands, til lands og i luften.

Se alt

Bliv inspireret

Vestkysten på Toppen af Danmark

På strækningen finder du den klassiske badeby Løkken med de ikoniske badehuse. Hyggelige Lønstrup med de mange kunsthåndværkere. Livlige Hirtshals med det autentiske havnemiljø og skønne Tversted med dets mange små ishuse. Hjørring er en dejlig handelsby med en spændende gågade.

Løkken Guide 2020

Hvert år udgiver Løkken sin egen turistguide til glæde for dig. Guiden giver dig det perfekte overblik over hvad du vil se og lave, når du skal planlægge dit besøg i Løkken. Indeholdet er baseret på de skønne naturoplevelser, historie og god information om Vestkysten. Læs den online her, e...