Jul i Løkken
Jul i Løkken

Velkommen til Løkken

Løkken er kendt og elsket for sin fine badestrand samt de karakteristiske hvide badehuse og fiskerbåde på stranden ved molen. Gennem generationer har feriegæster fra nær og fjern søgt Løkken for at opleve havet, klitterne og den hyggelige by med sandstrand i gaderne. Byen, ja i hele taget den jyske Vestkyst er et besøg værd under alle årstider.

I den søde juletid

Op til julen kan du komme ind i de fine, dekorative butikker og gøre dine juleindkøb eller få inspiration til den næste julefrokost i de lokale dagligvarebutikker. Skal du holde jul i Løkken er der også mulighed for at købe årets juletræ. Naturen kan vise sig lige så smuk og forunderlig i vinterhalvåret, som i sommerperioden. Opleve Vesterhavet vise tænder med frodig bølger ind over Løkken Mole og se hvordan vandet nærmer sig klitterne. Lige så barsk vinteren kan være, lige så smuk kan Løkken tage sig ud set fra klitterne, når sneen dækker de gamle huse og stier i byen. Vi glæder os til dit besøg i juletiden i Løkken.

Julemarked på Børglum Kloster

Jul i Løkken

Byen bag klitterne

I Løkken har du altid det fantastiske Vesterhav lige i baghaven. Der er strandsand i gaderne, en vidunderlig maritim stemning og en atmosfære som får dig HELT ned i gear. Byen, klitterne og havet sætter rammerne for nye uforglemmelige minder for hele familien. Glæd dig til gode middage, lange gåture og fantastiske oplevelser i Løkken.

Hvornår vil du rejse?

Forår, sommer, efterår og vinter - Løkken har charme hele året rundt. Få overblik over nogle af de muligheder hver årstid byder på. 

Børglum kloster
Forår i Toppen af Danmark

Forår i Løkken

Løkken Strand - De Hvide Badehuse
Sommer toppen af danmark

Sommer i Løkken

Autumn in Løkken
Ikon-efterår

Efterår i Løkken

Løkken vinter
Vinter i Toppen af Danmark

Vinter i Løkken