Skagen - hvor Danmark ender og de to have mødes i en evig brusende dans

Skagen, den nordligste by i Danmark, venter med unik natur i absolut verdensklasse, historie der rækker langt ud over landets grænser, ikoniske seværdigheder og attraktioner. Skagen kan noget af det hele - her er plads til både afslapning i smukke omgivelser, og aktiviteter der kan få pulsen op hos enhver.

I Skagen kan du opleve f.eks. Grenen, Den Tilsandede Kirke og Vippefyret, der står strunk og fortæller sin egen historie om de mange søfolk, der blev advaret om havets farer. Du må heller ikke snyde dig selv for Skagens Kunstmuseer, hvor de navnkundige maleres værker hænger side om side eller Kystmuseet hvor livets gang gennem historien er gengivet. 

Der er også førsteklasses oplevelser i vente når det gælder om at få stillet din sult, her er alt fra fiskeretter tilberedt så de smelter på tungen til en mere ydmyg, men absolut lige så velsmagende sandwich tilberedt med lokale råvarer.

Glæd dig til et besøg eller to i Skagen!

Top 3 største kulturattraktioner

I Skagen kan du opleve kultur i verdensklasse - se Skagens malernes utrolige mesterværker på Skagens Museum, Skagen fra oven i Det Grå Fyr hvor udsigten over byen og havene er helt uforlignelig eller besøg Kulturhus Kappelborg med forskellige udstillinger og koncerter med store navne fra både ind- og udland.

 

Top 3 største naturattraktioner

Allerhøjest mod nord i selve toppen af Danmark venter Skagen med helt særlige ferieoplevelser. Her hersker den unikke og utæmmede natur, der gennem århundreder har formet Grenen, Råbjerg Mile og området ved Den Tilsandede Kirke. Formet af elementerne og med en natur i konstant forandring, er hvert besøg helt unikt. Natur som intet andet sted i Danmark.

aalbæk badehotel have

I Skagen venter overnatningssteder ud over det sædvanlige

Når det hele skal være lidt mere lækkert og lidt mere indbydende, så er Skagen den rette destination for dig. 

Her venter de allerbedste overnatningssteder på at give dig en oplevelse, du vil tænke tilbage på med glæde.

Lækre veltilberedte retter, natur i topklasse, mulighed for afslapning, shopping med mulighed for unika fund og arrangementer for enhver smag - det er, hvad der venter dig, når du besøger Toppen af Danmark.

Charmerende og historiske hoteller venter på at byde dig velkommen.

 

 

 

Badehoteller i og nær Skagen

Vælg mellem mange skønne overnatningssteder i og nær Skagen

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Skagen er et sikkert hit hos alle aldre

I Skagen lyser de gule huse med de karakteristiske røde tegltage op i bybilledet, og gør dig i godt humør. Her venter også mesterlige kunstværker på Skagens Museum, forståelse for livets gang gennem historien på Skagen Kystmuseum, ligesom Det Grå Fyr, Bunkermuseet og Skagen Odde Naturcenter venter med kulturelle oplevelser, der er med til at danne grobund for de bedste ferieminder.

Shopping i Skagen har alt hvad hjertet begærer med et bredt miks af butikker, der tilbyder alt lige velkendte varemærker til vintage og unikke fund, du ikke finder andre steder i landet. Her er også hygge og natteliv i særdelshed i uge 29, hvor alverden flokkes til Skagen for virkelig at mærke sommeren og en afslappet feriestemning.

Er du til strandliv, bliver du ikke snydt i Skagen - her venter lækre badestrande med hvidt sand og gode forhold for hele familien - findes der noget bedre end et dyb i bølgen blå?