Hvor Danmark ender og de to have mødes i en evig brusende dans

Skagen, den nordligste by i Danmark, venter med unik natur i absolut verdensklasse, historie der rækker langt ud over landets grænser, ikoniske seværdigheder og attraktioner. Skagen kan noget af det hele - her er plads til både afslapning i smukke omgivelser, og aktiviteter der kan få pulsen op hos enhver.

 

Book oplevelser i og nær Skagen

Vilde, sjove, spændende og anderledes oplevelser i toppen af Danmark - book online, så er du helt klar, når du ankommer!

Uanset om du mest er til en historisk byvandring anført af en professionel og engageret guide, du helst selv vil og opleve naturen på tætteste hold - eller om du er mere til action med fuld fart over feltet, så har du alle muligheder og flere til i Skagen.

Top 3 største kultur attraktioner

I Skagen kan du opleve kultur i verdensklasse - se Skagens malernes utrolige mesterværker på Skagens Museum, Skagen fra oven i Det Grå Fyr hvor udsigten over byen og havene er helt uforlignelig eller besøg Kulturhus Kappelborg med forskellige udstillinger og koncerter med store navne fra både ind- og udland.

 

Top 3 største natur attraktioner

Allerhøjest mod nord i selve toppen af Danmark venter Skagen med helt særlige ferieoplevelser. Her hersker den unikke og utæmmede natur, der gennem århundreder har formet Grenen, Råbjerg Mile og området ved Den Tilsandede Kirke. Formet af elementerne og med en natur i konstant forandring, er hvert besøg helt unikt.

Natur som intet andet sted i Danmark.

I Skagen venter overnatningssteder ud over det sædvanlige

Når det hele skal være lidt mere lækkert og lidt mere indbydende, så er Skagen den rette destination for dig

Her venter de allerbedste overnatningssteder på at give dig en oplevelse, du vil tænke tilbage på med glæde. Charmerende og historiske hoteller venter på at byde dig velkommen.

 

Skagen er et sikkert hit hos alle aldre

I Skagen lyser de gule huse med de karakteristiske røde tegltage op i bybilledet, og gør dig i godt humør. Her venter også mesterlige kunstværker på Skagens Museum, forståelse for livets gang gennem historien på Skagen Kystmuseum, ligesom Det Grå Fyr, Bunkermuseet og Skagen Odde Naturcenter venter med kulturelle oplevelser, der er med til at danne grobund for de bedste ferieminder.

Shopping i Skagen har alt hvad hjertet begærer med et bredt miks af butikker, der tilbyder alt lige velkendte varemærker til vintage og unikke fund, du ikke finder andre steder i landet. Her er også hygge og natteliv i særdelshed i uge 29, hvor alverden flokkes til Skagen for virkelig at mærke sommeren og en afslappet feriestemning.

Er du til strandliv, bliver du ikke snydt i Skagen - her venter lækre badestrande med hvidt sand og gode forhold for hele familien - findes der noget bedre end et dyb i bølgen blå?