Lej et skønt feriehus i toppen af Danmark

Skal din næste ferie holdes på toppen af Danmark? Book et sommerhus i Skagen, Sæby eller Frederikshavn. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af kulturelle oplevelser, lækre restauranter og forrygende natur. Hele familien vil elske en sommerhusferie i Danmarks nordligste kommune. 

Sommer i toppen af Danmark er en oplevelse værd, for her er den danske sommer noget ganske særligt. I Skagen venter de gule huse, den lækre mad, de mange kulturelle oplevelser og den flotte natur der danner rammerne om en herlig ferie med tid til oplevelser for hele familien. Drømmer I om en hyggelig efterårs- eller vinterferie tæt på Grenen? Dyp tæerne lige der, hvor Kattegat møder Skagerrak - hele året rundt, for det er altid sæson for en hyggelig ferie i sommerhus i Skagen.  

I Sæby venter der en hyggelig by med gammeldags charme og atmosfære, her er der mange muligheder for alt slappe af i feriehus, tæt på strand og den skønne natur. Her er der dejlig ro og fred, med mange hyggelige oplevelser for hele familien.

Frederikshavn lokker med et spændende byliv og en gågade, hvor du let kan bruge mange timer på at shoppe de mange gode tilbud. Om sommeren er et besøg på Palmestranden med bølgende palmer og kridhvid sandstrand et must.

Vil du holde din næste ferie midt i byen, imellem klitterne eller lige ud til havet?

Der er altid et sommerhus, der opfylder alle dine feriedrømme. Hos os giver vi dig det store overblik over alle de mange dejlige sommerhuse, som du finder i toppen af Danmark.

Hvilket vælger du?

 

Andre overnatningsmuligheder i Toppen af Danmark

 

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>
Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Hold ferie i toppen af Danmark - hele året rundt

Jeres ferie begynder i et sommerhus i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Byernes seværdigheder, udsøgte madoplevelser og forrygende natur byder på herlige oplevelser for børn og voksne i alle aldre. I byerne finder du oplevelser for hele familien, som I kan nyde hele året rundt.

Sommeren i toppen af Danmark er noget ganske særligt

Folk fra nær og fjern strømmer til byerne, der summer af liv og glade dage på de lune sommerdage i Nordjylland. Her gemmer sig oplevelser for hele familien, uanset om I trænger til afslapning eller spændende oplevelser.

Når sommeren går på hæld, og mørket sænker sig over de nordjyske byer, er det tid til at søge indenfor i varmen. Hvorfor ikke bruge efterårsferien eller vinterferien i et sommerhus i Skagen, Frederikshavn eller Sæby? Her kan I opleve alle byens mange seværdigheder og bo i et af de skønne sommerhuse, i ly for regn og vind. Et dejligt sommerhusophold i toppen af Danmark er lige sagen - uanset årstiden.

Sommerhusudlejning i toppen af Danmark

Leder du efter din næste ferie i et sommerhus i Skagen, Frederikshavn eller Sæby? Hos Toppen af Danmark har vi gjort det nemt for dig at finde alt, du har brug for og ønsker, til din næste ferie i Nordjylland. Her finder du oplevelser, der vil begejstre både store og små.

Oplevelserne ligger og venter på jer

Der findes ikke noget bedre end en sommerhusferie for hele familien, uanset familiens størrelse, for i Skagen, Frederikshavn og Sæby er der sommerhuse, der passer til enhver familie. Leder du efter et lille, hyggeligt sommerhus til en forlænget weekend, eller søger du et stort hus, der kan rumme hele familien i én uge? Du finder altid et sommerhus i toppen af Danmark, der opfylder jeres ønsker for den perfekte ferie.

Find de perfekte rammer til jeres sommerhusferie i toppen af Danmark

Hos os finder du alle de lokale udlejere af sommerhuse i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Vi ved alt om, hvordan den perfekte ferie ser ud - også for din familie.

Sommerhus i Skagen, Frederikshavn eller Sæby - din næste ferie venter her

Har du altid drømt om en ferie på Danmarks top? Eller har du før oplevet en dejlig ferie i Skagen, Frederikshavn eller Sæby og ønsker at gøre det igen? Uanset om du oplever byerne for første, anden eller tredje gang, er du altid garanteret en ferie fyldt med alt det, du ønsker til din ferie.

Ikke to familier er ens. Derfor er det også forskelligt, hvad der gør din ferie helt perfekt. Det ved vi. I toppen af Danmark er der noget for enhver smag, uanset om du drømmer om en afslappende ferie i naturen eller en ferie fyldt med kulturelle oplevelser.

Én ting er dog helt sikker: din næste ferie begynder i et dejligt sommerhus i Skagen, Frederikshavn eller Sæby.