Blokhus med natur og kultur i overflod

På vestkysten, ca. 20 kilometer syd for Løkken, finder du Blokhus, som er spækket med attraktioner, oplevelser og smuk natur med rig mulighed for at udforske det nordjyske. I udkanten af Blokhus finder du Nordjyllands store forlystelsespark, Fårup Sommerland.

Fårup Sommerland er 90 hektar stort og råder over mange forlystelser – både for børn og voksne, samt et stort vandland med forskellige vandrutsjebaner.

Inde i Blokhus by finder du Blokhus Skulpturpark, som er en 20.000 kvadratmeter stor park fyldt med forskellige skulpturer. I juleperioden forvandler skulpturparken sig til en eventyrlig julepark med millioner af julelys. Længere nede af vejen finder du Museum for Papirkunst. Her er der udstillet en masse papirklip i alle størrelser.

På vejen ned til Blokhus Strand finder du Blokhus Redningsstation med de ikoniske grønne porte med krydsende Dannebrogsflag. Blokhus Redningsstation er i 2021 blevet genåbnet efter den tyske besættelsesmagt i 1944 fjernede redningsstationen. Hør mere om redningsstationens historie ved Blokhus Redningsstation.

I Blokhus er der masser af skøn natur, hvor især klitplantagerne og Vesterhavet er i centrum. Blokhus Gateway er også en populær udflugtsdestination, hvor der er plads til både picnic, motion og leg. Her er blandt andet picnicpladser, naturlegepladser, fitnessrute, naturbageovn og cykelruter. Blokhus Gateway har forbindelse til Sti 100, som er en 47 kilometer lang vandre- samt delvis cykelrute mellem Blokhus og Løkken. Beliggende tæt ved Blokhus er der flere klitplantager, medmulighed for vandreture og bare at nyde de fantastiske omgivelser.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark