Der findes mange grunde til at besøge Hjørring – Vendsyssels største by

Hjørring har en skøn natur, et aktivt handelsliv og et hav af kulturelle oplevelser, såsom et besøg på en af de to teatre, de lokale kunsthåndværkere eller gå på opdagelse i den udendørs kunst, som er placeret forskellige steder i byen. Hjørring er en aktiv handelsby, hvor der altid er noget at lave. Tag for eksempel et smut i Metropol ShoppingCenter, hvor du nemt at glemme tiden, når du går rundt i de mange fine butikker. Vil du hellere gå under den blå himmel, så er gågaden lige ved siden af Metropol ShoppingCenter, hvor du finder en masse specialbutikker, kunsthåndværkere og butikker, du allerede kender.

I gågaden og rundt om denne ligger en masse af Hjørrings gode spisesteder, hvor du kan få kulinariske oplevelser, som du sent vil glemme. Vil du i din ferie opleve en masse kulturelle ting, så er du kommet til det rette sted. Udover de mange kunsthåndværkere, hvor du kan opleve og købe alt fra ravsmykker fra Rav-Værkstedet til malerier samt keramik, så findes der i Hjørring også mange museer, som absolut er et besøg værd, hvis du er i området.

Uanset om du interesserer dig for historie, kunst eller botanik, så er der et museum til dig i Hjørring. I Hjørring finder du to teatre, Vendsyssel Teater og Hjørring Teater, hvor du kan opleve forestillinger fra blandt andet Det Kongelige Teater, Folketeatret og egne forestillinger. Er du på aktiv ferie, så har Hjørring og omegn en smuk natur, som indbyder til at bevæge sig. Tag for eksempel en af Kløverstierne, som du kan gå, løbe eller cykle.

Kløverstierne tager dig gennem Hjørrings populære seværdigheder, den smukke natur samt de mange parker, som du finder inde i Hjørring. I Tolne skov finder du flere ruter, hvor du kan trække dig væk fra byens pulserende liv og nyde stilheden. Hvis du vil kombinere en aktiv ferie med kunsten, så er Kunstruten fra Bjergby til Mygdal oplagt. Langs denne rute finder du forskellige kunstudstillinger, både på gallerier samt ude – oplev for eksempel Peterspladsen, som er en dyreskulpturpark lavet af en lokal fra området. Hvis du vil på en ferie eller et weekendophold med en masse muligheder for afveksling, er Hjørring den perfekte destination!

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Overnatning i Hjørring

Der er et utal af muligheder for at overnatte i Hjørring. Vil du på en kulturrig ferie, tæt på bylivet og Nordjyllands seværdigheder, er et hotelophold eller blot enkelte overnatninger i Hjørring et perfekt valg for dig. Hjørring er fyldt med shopping muligheder og kulturoplevelser, såsom Vendsyssel Teater, Hjørring Teater og de mange forskellige museer som ligger i og omkring byen. Det er også muligt at overnatte på en af de mange campingpladser, som kan findes tæt på byen og tæt på naturen. Vil du helt tæt på naturen, kan du tage på en af områdets naturlejrpladser og overnatte i naturen.