Sommerhus sæby
Drøm sødt i Frederikshavn

Lad dine batterier op

Frederikshavn byliv

Overnatning Frederikshavn

Når du leder efter en god seng at sove i - så er der rigtig mange tilbud i Frederikshavn. Her er alt fra 4-stjernede hoteller, over gode sommerhuse til shelters midt i den dejlige natur.

Sommerhuse i Frederikshavn

Ferie i sommerhus er lig med dejlig afslapning for hele familien! I området omkring Frederikshavn kan vi tilbyde alle kategorier af feriehuse i fred og ro i den dejlige natur.

Hoteller i Frederikshavn

Du bliver ikke skuffet, når du leder efter gode hoteller i Frederikhavn og omegn. Her finder du alt fra hoteller med 4 stjerner, central beliggenhed, udsigt over byen til det mere prisvenlige alternativ. Uanset hvad du vælger kommer du til at sove godt!

Frederikshavn - Nordstrand Camping

Frederikshavn - Nordstrand Camping er en familie venlig campingplads med masser af aktiviteter direkte på pladsen. Her finder du flere legepladser fordelt over pladsen, hoppepude, minigolf, fodboldbane og mooncars. I skovområdet midt på pladsen er anlagt en Tarzan-sti for både børn og voks...

Privat ferielejlighed - Vibevej i Frederikshavn

Charmerende ferielejlighed i Frederikshavn midtby. Der er soveværelse med dobbeltseng (+baby/weekendseng), stue med sovesofa, fuldt udstyret køkken-alrum og badeværelse.Afstand til centrum 200 m., banegård/bus 800 m. og til Arena Nord  800 m. Lejen er incl. sengelinned og håndklæder og der...