Overnat på hotel i Frederikshavn
Drøm sødt i Frederikshavn

Lad dine batterier op

Sov godt i Frederikshavn

Overnatning Frederikshavn

Når du leder efter en god seng at sove i - så er der rigtig mange tilbud i Frederikshavn. Byens hoteller byder på alt fra lækre 4-stjernede udgaver til mere prisvenlige alternativer. Den dejlige campingplads er placeret helt tæt ved Danmarks eneste Palmestrand, og tæt ved finder du feriehuse eller lejligheder i alle prisklasser. Holder allermest af at sove ude i den fri natur, bliver du ikke skuffet over de mange muligheder, du finder i Frederikshavn og omegn.

 

Sov godt på hotel i Frederikshavn

Foto: Turisthus Nord

Herman Bang Bed And Breakfast

Herman Bang Bed And Breakfast tilbyder super priser på overnatning med god beliggenhed lige midt i byen. Simple, rene og pæne værelser. Gratis parkering. Gratis Wi-Fi. Gratis morgenmad. Fælles TV lokale, poolbord, sodavand og kaffeautomat. Reservation og indcheckning foregår på Best West...

Frederikshavn - Nordstrand Camping

Besøg en familievenlig campingplads med masser af aktiviteter direkte på pladsen. Her er 3 legepladser fordelt over pladsen, hoppepuder, adventure minigolf, fodboldbane, volleyball, bordtennis og mooncars.  Skulle vejret svigte er der et ungdomsrum med arkadespil, bordfodbold, bordten...

Sommerhuse i Frederikshavn

Ferie i sommerhus er lig med dejlig afslapning for hele familien! I området omkring Frederikshavn kan vi tilbyde alle kategorier af feriehuse i fred og ro i den dejlige natur.

Overnat i shelters i Frederikshavn

Sover du allerbedst ude i den åbne natur hvor fuglene kvidrer, dyrene pusler og alle duftene får dig til at føle dig levende og godt tilpas, så har du mange muligheder at vælge mellem, når du besøger Frederikshavn og omegn.