Hvor aktiv du vil være, er op til dig

Hvis du nyder at få pulsen op mens du oplever den fantastiske natur, kan du tage på vandreture, cykelture, spille golf, eller prøve ridning. Er du mere til aktiviteter på vand, kan du tage på kanotur, surfe på havets bølger eller hive din egen aftensmad ind ved en af de mange fiskesteder. For vandhundene er et sikkert hit en tur til stranden eller i svømmehallen. Hvis du derimod trænger mere til afslapning, kan en omgang wellness måske friste?

Vær i ét med naturen

I Toppen af Danmark er det oplagt at holde aktiv ferie i naturen. Her er der mulighed for at tage vandreskoene på og bevæge sig ud på vandreruterne i de skønne naturområder. Ligesom du kan bevæge dig ud i naturen til fods, kan du også komme rundt på cykel eller få en tur på hesteryg. Er du derimod på udkig efter en aktivitet, som kombinerer natur, motion og spænding, er golf måske mere noget for dig.

Nyd naturen fra vandet

I Nordjylland kan du også holde din aktive ferie ved vandet. Tag på udflugt i en kano, oplev nordvestkystens glimrende muligheder for surfing eller pak fiskegrejet og drag ud på en fisketur. Både kysterne, fjordene og badelandene er ligeledes gode bademuligheder for både store som små.

Uanset hvad du er til, er der rig mulighed for at prøve kræfter med aktiviteter både i og på vand.

Kun fantasien sætter grænser

Naturen er fuld af eventyr og oplevelser. På en aktiv ferie er der mulighed for at oplev den imponerende natur på en anderledes måde. Mulighederne for aktiviteter i Toppen af Danmark er uendelige, og med en aktiv ferie i Nordjylland er der helt sikkert noget for hele familien at give sig i kast med. Her er der noget for alle, der kan lide at være aktive i naturen, uanset om det er ved aktiviteter til fods, til vands eller på hjul. Det er op til dig, hvor aktiv du vil være.

Gå på opdagelse i hvad Nordjylland har at tilbyde af aktiviteter, og book aktuelle oplevelser.

Book aktiviteter i Toppen af Danmark

 

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Skal du selv stå for aftensmaden?

I Toppen af Danmark er der rigtig mange muligheder, hvis du gerne selv vil hive din aftensmad i land - du kan roligt begynde at ordne dine forfang og binde dine fluer.

Uanset om du er til fiskeri fra mole, fra havet fra en sø eller en å, så bliver du forkælet med et utal af forskellige fiskesteder i Toppen af Danmark.

Så træk din gamle sweater på, pak dit fiskegrej og glæd dig til en dejlig oplevelse - uanset om du fanger en fisk eller ej.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark