Sov godt i Toppen af Danmark

En ferie i et sommerhus eller på et feriecenter er afslappende på alle måder. Her bestemmer du selv dagens indhold, og du kan benytte badeland, legeland og de mange faciliteter til både indendørs og udendørs leg. Naturen er lige udenfor døren, og byder på et hav af muligheder. Slap af i komfortable omgivelser på hotel, badehotel eller kro, som er den ideelle ramme om en ferie, et miniophold, et weekendophold eller en golfferie hvor forkælelse er i højsædet.

Kom helt ned i gear på en af de skønne campingpladser, hvor du selv vælger, om du vil camperer i telt, hytte, autocamper eller campingvogn. Nyd en dejlig ferie med kort varsel på et vandrehjem eller hos en privat udlejer, som kan være dit udgangspunkt for masser af oplevelser.

Hoteller i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark venter mange gode hoteller med komfortable senge, lækker mad og forkælelse for hele familien. Uanset om du foretrækker den vildeste luksus, eller du er tilfreds med lidt mere beskedne forhold, er der mange hoteller at vælge mellem.

Glæd dig til en herlig hotelferie!

Campingferie i Skagen

Campingpladser og campinghytter i Toppen af Danmark

Er du til det frie campingliv med liv på pladsen og mange muligheder for gode naboskaber og venskaber, så er Toppen af Danmark det helt rigtige sted at campere.

Her er der højt til himlen og en fantastisk natur, hvor du og hele familien kan boltre jer med udendørs aktiviteter.

Pladserne i Toppen af Danmark ligger tæt ved et rigtig mange attraktioner og seværdigheder, så det er aldrig svært at finde oplevelser, når du bor heroppe.

Hvis du en af dagene ikke har lyst til at kokkerere selv, skal du kun koncentrere dig om, hvad menuen skal byde på.

Skal det være á la carte, lækre friskfangede fisk og skaldyr, mormormad med et moderne tvist, burger, sandwich eller noget helt andet - så er valgmulighederne mange, når du besøger Toppen af Danmark.

 

 

Læs mere om camping og book direkte

Flere muligheder for at overnatte i Toppen af Danmark

Der er rigtig mange muligheder for at overnatte - uanset om du er til forkælelse på hotel, elsker Bed & Breakfast, det frie campingliv, dit 'eget' feriehus eller du hellere vil sove med udsigt til stjernehimlen.

Flere oplevelser når du besøger Toppen af Danmark