Seværdigheder og attraktioner med noget for alle børn og barnlige sjæle

Besøg de mange seværdigheder i hele toppen af Danmark, hvor alle museerne venter med sjove og anderledes oplevelser. Hele familien vil elske at gå på opdagelse i de mange historiske steder, der taler til hele familiens nysgerrighed og oplevelyst.

Når solen kommer frem, er det tid til udendørs aktiviteter, som f. eks. en kanotur, en tur på hesteryg eller en smuttur rundt på cykeltur, hvor du kommer steder en bil ikke må komme.

Skal du og dine børn have en børn en oplevelse, I sent vil glemme, så tag dem med på en af de utallige helt unikke naturoplevelser, du finder i Toppen af Danmark. Besøg Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit. Eller tag Sandormen helt ud på den yderste spids på Grenen i Skagen, hvor de to have mødes eller tag dem med op på Pikkerbakken, hvor de kan føle sig på som på toppen af verden eller .. mulighederne er utallige.

Naturen er fuld af gratis glæder, som fascinerer både børn og voksne. Skulle der være en enkelt regnvejrsdag eller to, så er der flere indendørs legelande eller badelande at vælge mellem. Her er der altid en god temperatur og en fornemmelse af solskin.

Glæd dig til fantastiske oplevelser i børnehøjde, når du besøger Toppen af Danmark.

Book oplevelser for børn online

 

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Flere fede oplevelser for børn i hele Toppen af Danmark